Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Profilo "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1291 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,46 puan almıştır.
682 litre iç hacme sahip Profilo XXL Buzdolabına Ayşe Kadın, Ezo Gelin hatta vezir bile sığabiliyor!

Peki, sence bu efsane buzdolabına kaç tane Facebook profili sığar?

21 Haziran 2016 - 07 Temmuz 2016 tarihleri arasında buzdolabindakackisivar.com adresinde Profilo XXL Buzdolabına kaç kişi sığacağınız tahmin edin.

Yarışma sonunda buzdolabında bulunan kullanıcı sayısına en yakın tahminde bulunan ilk 20 kişi; 65 TL değerinde Migros hediye çeki, ikinci 20 kişi ise Paşabahçe markalı 3'lü Borcam Seti kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" yarışması 21 Haziran 2016 - 07 Temmuz 2016 tarihleri arasında aktif olacaktır. 07 Temmuz 2016 saat 23.59'dan sonra yapılan katılımlar ödül kazanımı için değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" yarışması, hiç bir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde doğacak yükümlülükler Profilo Dayanıklı Ev Aletleri sorumluluğunda değildir.
    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin sorumluluğunda değildir.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkına sahiptir. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, katılım koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, yarışma web sitesinde ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Web sitesine yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri , kullanıcılara işbu yarışma süresince ve sonrasında, "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" Yarışması ve Profilo XXL Buzdolabı ile ilgili tanıtım amaçlı e-posta/SMS gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve genel içerikli e-posta gönderme, cep telefonundan arayarak bilgilendirme ve SMS gönderme izinlerini kullanıcıdan almaktadır.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı, geri çevirme, haksız rekabete yol açan bir kullanıcıyı diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
  • Kazanılan hediyelerin gönderimi sadece Türkiye sınırları içerisine yapılacaktır.
  • Kullanıcılar aynı e-posta adresi veya telefonla sadece 1 kez form kaydı oluşturabilir. Tekrar eden kayıtlar durumunda kullanıcının tarihsel olarak ilk doldurduğu form kaydı sıralaması dikkate alınacaktır.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri "Buzdolabında Kaç Kişi var?" yarışmasının kazanma mekanizması ve yarışma işleyişi şu şekildedir:
    -Profilo Dayanıklı Ev Aletleri "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" yarışması tüm internet kullanıcılarının kullanımına açıktır.
    -Yarışmada sadece Profilo Dayanıklı Ev Aletleri "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" uygulamasında/web sitesinde tutulan kayıtlar değerlendirmeye alınacaktır.
    -Kullanıcılar, "Buzdolabında Kaç Kişi Var?" yarışmasına katılmak için www.buzdolabindakackisivar.com internet sitesine girerler.
    -Kullanıcı, internet sitesinin ilk ekranında yer alan "TAHMİNİNİ YAZ!" alanına buzdolabına kaç Facebook profili sığacağına dair tahminini yazar ve "DEVAM" butonuna basar.
    -Sonraki aşamada "FACEBOOK İLE BAĞLAN" butonuna basarak, otomatik olarak buzdolabına yerleşir.
    -Bir sonraki ekranda form bilgilerini dolduran kullanıcı yarışmaya katılmış olur.
    -Uygulamada verilen kimlik ve iletişim bilgileri uygulamaya katılmak için doğrulama sırasında eşleşmezse Profilo Dayanıklı Ev Aletleri yedek kazananlar belirleme hakkına sahiptir. Kullanıcılar hiçbir şekilde bu uygulamadan yararlandığı hakları, kazandığı ödülleri başkasına devredemez veya Profilo Dayanıklı Ev -Aletleri'nden bu yönde bir talepte bulunamaz.
    -Kazanılan ödül, nakde çevrilemez.
  • Profilo Dayanıklı Ev Aletleri çalışanları ve mvmdigital çalışanların 1. dereceden yakınları kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.
  • www.buzdolabindakackisivar.com internet sitesinin kullanıcıları, uygulama ile ilgili bir ihtilafın çıkması hâlinde, bu ihtilafın, kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.
  • www.buzdolabindakackisivar.com internet sitesinin kullanıcıları, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Profilo Dayanıklı Ev Aletleri bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.



İlgili etiketler : Profilo, Profilo Yarışma, Hediye, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 1291

Benzer Kampanyalar