Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Play'den Gençliğe Yakışır Markalarda %25 Puan Hediye!

  • 14 yıl önce eklendi
  • 2511 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 3,24 puan almıştır.
03 Mayıs -30 Haziran 2011 tarihleri arasında Arby's, Burger King, D&R, LC Waikiki, limango, Popeyes, Sbarro, XSIDE ve YKM 'den Play kart ve/veya Play banka kartları ile World POS'Iarında yapılacak alsverişlerde kazanılacak puanlara ek olarak %25 puan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için "PLAY" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Play banka kartı ile yapılacak alışverişlerde kampanyadan yararlanmak için SMS katılımında bulunmaya gerek yoktur. D&R, LC Waikiki ve YKM'nin alışveriş sıtesınden yapılacak online işlemler kampanyaya dahil olup; Burger King, Arby's, Popeyes, Sbarro paket servis alışverişleri ve YKM Outlet'lerden gerçekleştirilecek alsverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, puan ile yapılan alışverişler ve nakit çekim işlerrilerı dahil değildir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numara lar için 0,66 TL, Avea hattı numaralar için 0,6 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL değerinde puan kazanabilir. Kampanyadan kazanılan puanlar kartlara 08 Temmuz 2011 tarihine kadar yüklenecektir.




İlgili etiketler : Play Card, Arby's, Burger King, D&r, Lc Waikiki, Limango, Popeyes, Sbarro, Xsıde, Ykm, Ekstra Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Play Card
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mayıs 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Mayıs 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 2511

Benzer Kampanyalar