Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Petrol Ofisi'nde World'e Özel 50 TL Akaryakıt İndirimi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1930 defa incelendi
  • Puan : star star star 120 incelemede 3,26 puan almıştır.
World’e özel Petrol Ofisi'nden 4 adet 100 TL ve üzeri yakıt alımına 30 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla 50 TL ekstre indirimi!

16 Ağustos -30 Eylül 2017 tarihleri arasında Petrol Ofisi'nden World Card ile farklı günlerde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşteriler 01-10 Ekim 2017 tarihleri arasında bir sonraki World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yaptığında 30 TL indirim kazanacaktır. Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılması halinde 50 TL Akaryakıt İndirimi kazanacaklardır.

Kampanya Detayı:
  • Kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından 16 Ağustos -30 Eylül 2017 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşteriler 01-10 Ekim 2017 tarihleri arasında bir sonraki World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yaptığında 30 TL indirim kazanacaktır.
  • 16 Ağustos -30 Eylül 2017 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılması halinde, 01-10 Ekim 2017 tarihleri arasında bir sonraki World Üye İşyeri Petrol Ofisi istasyonlarından minimum 50 TL akaryakıt alımı yaptığında kazanabileceği indirim tutarı 50 TL olacaktır.
  • Her halukarda bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir. Ancak, 01-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler eğer SMS katılımı var ise bir sonraki World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi istasyonlarından 50 TL’den daha az akaryakıt alımı yapmış olsalar bile bu durumda en fazla 30 TL indirim kazanabilecek.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı veya Yapı Kredi banka kartı sahiplerinin kampanya katılımı için PO yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Yapı Kredi World Business kredi kartı sahiplerinin kampanya katılımı için OTUZ yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini 4454’e göndermesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için PO yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için PO yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında işlemlerin Petrol Ofisi marka tanımlı Yapı Kredi World Üye İşyerleri üzerinden yapılması gerekmektedir. Bireysel kredi kartları ile kazanılan indirimler 19 Ekim 2017 tarihine kadar kredi kartlarına yansıtılacaktır. Bireysel banka kartları ile kazanılan indirimler 26 Ekim 2017 tarihine kadar yansıtılacaktır. Yapı Kredi Business kredi kartları için kazanılan indirimler 20 Ekim 2017 tarihinde yüklenecektir. Yapı Kredi Cüzdan için kazanılan indirimler 26 Ekim 2017 tarihinde yüklenecektir. 01-10 Ekim 2017 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi istasyonlarından minimum 30 TL değerinde akaryakıt alımı yapmayan müşterilerin kredi kartlarına veya banka kartlarına indirim yansıtılmayacaktır.
  • Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden yapılan katılımdan kazanılacak ek indirim 20 TL’dir. Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır.
  • Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve her müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 30 TL, Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması üzerinden katılmışsa en fazla 50 TL indirim kazanabilir. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar ve World Business kart dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması için sunulan kampanya şartlarından faydalanamazlar.
  • World Business kartlar için kampanya firma bazında geçerli olup, bir firma kampanyadan en fazla 30 TL indirim kazanabilir. World Business kartlar Yapı Kredi Cüzdan mobil uygulaması kampanyasından faydalanamazlar.
  • World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 30 TL indirim yansıtılacaktır. Kampanyaya Anadolubank Worldcard'lar, TEB Worldcard’lar ve lisanslı banka ticari kartları dahil değildir.
  • Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Kampanyaya Business TLcard ile yapılan alışverişler dahil değildir.
  • Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.



İlgili etiketler : Petrol Ofisi, World Card, World Akaryakıt Kampanyası, World Petrol Ofisi Kampanyası, Hediye Akaryakıt, Kampanya, İndirim,

Kampanya Sahibi

Petrol Ofisi
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Ağustos 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1930

Benzer Kampanyalar