Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Penti'yle Kadınlar Plaj Modasını Kendi Oluşturuyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1389 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,44 puan almıştır.
“Karıştır&Yakıştır” uygulaması ile kullanıcılara sezonun dondurma renkli bikinilerini kombinleme fırsatı sunan Penti,  üç parça alanlara % 25 indirim sağlıyor.

Penti kendi modasını kendi yaratmak isteyen kadınlara sunduğu “karıştır&yakıştır” uygulaması ile bu yaz özgür ruhlar ve özgün stilleri kucaklıyor. Alt üst beden ölçülerinin farklılığı düşünülerek kadınlara seçim özgürlüğü tanıyan Penti, tüm modeller ve kombinlerde farklılık ve özgürlük vaad ediyor.  
 
Birbirinden güzel, farklı bikini altları ve üstlerinden oluşan plaj koleksiyonu, kullanıcıya birçok kombinasyon yapma şansı tanıyor. Herkes kendi zevkine ve vücut tipine uygun bikini altlarını ve üstlerini seçerek kendi koleksiyonunu oluşturabiliyor.

Penti’den eğlenceli bir “Karıştır Yakıştır” Grubu
Sezonun dondurma renkli bikinilerini karıştırıp kendi renkli tarzını oluşturmak isteyenler; bu grupta yer alan mercan, mavi ve sarı tonlarındaki puanlı ve fırfırlı bando ve üçgen kesim üstlerle farklı renklerdeki altları birleştirerek kendi zevkine uygun eğlenceli ve rengarenk bir kombin yaratabiliyor.

Naneli, limonlu, çilekli dondurma görüntüsündeki iştah açan bikini koleksiyonunda en göze çarpan modellerinden biri olan Winona, puantiye deseni ve fırfır detayı ile plajın en çarpıcı modelleri arasında yerini alıyor.

Ayrıca Penti 2013 plaj koleksiyonunda yer verdiği “Karıştır&Yakıştır” konseptini, sosyal medyaya da taşıyor. Penti takipçileri ‘facebook.com/penticorap’ sayfasına girerek beğendikleri bikini ve mayoları kombinlerken, kendi stillerini yaratabiliyor.



İlgili etiketler : Penti, Plaj Koleksiyonu, Mayo, Bikini, Kampanya, İndirim,

Kampanya Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1389