Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Penti Star Benim Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1454 defa incelendi
  • Puan : star star star star 8 incelemede 3,5 puan almıştır.
Penti ile Star olmaya hazır mısın?

4 Nisan'a kadar #StarBenim hashtagi ile Instagram'da fotoğrafını paylaş, jürinin seçtiği şanslı 5 kişiden biri sen ol, Heygirl Penti çekiminde yerini al!

Yarışma Detayı:
1- Penti #StarBenim Yarışması 26 Mart - 01 Nisan 2016 tarihleri arasında; Instagram üzerinden gerçekleşecektir.
2- Katılımcıların, kazanma şansı için çektikleri fotoğraflarını #StarBenim hashtagiyle Instagram’da paylaşmaları gerekmektedir.
3- 01 Nisan 2016 tarihinden sonra yapılacak başvurular geçerli sayılmayacaktır.
4- 01 Nisan 2016’ya kadar #StarBenim hashtagiyle paylaşılan fotoğraflar arasından kazanan 5 kişi juri tarafından seçilecektir. 18 Yaş altı katılımcıların kazanmaları durumunda veli izin belgesini tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir.
5- Kazanan kişiler hediye olarak Hey Girl dergisi ile çekim deneyimi yaşayacaklar ve dergide yer alacaklar.
6- Yarışmaya gönderilen görsellerin yarışma formatına uygun ve kişilerin kendisine ait olması gerekmektedir. İnternetten alındığı tespit edilen fotoğraflar ile yarışmaya katılan kullanıcılar diskalifiye edilecektir.
7- Kullanıcıların göndermiş olduğu fotoğrafların üzerinde fikri mülkiyet ve telif hakları dahil olmak üzere üçüncü şahıslara ait herhangi bir hak bulunmamalıdır. Aksi takdirde katılımcı, üçüncü şahıslar tarafından Penti’ye yöneltilebilecek her türlü iddia ve talebin karşılanmasından ve Penti’nin bu nedenle uğrayacağı tüm zararların tazmininden sorumlu olacaktır.
8- Yarışmalara gönderilen fotoğrafların kullanım hakkı Penti’ye aittir. Penti fotoğrafları farklı mecralarda ve sayfalarında kullanma hakkına sahiptir.
9- Kazananlardan talep edilecek olan isim, adres, cep telefonu gibi bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak göndermesi zorunludur. Bilgilerin yanlış olması durumunda katılımcı ödül kazanma hakkını kaybeder. Kazananların bildirdiği irtibat bilgilerinin doğru olmaması nedeniyle talihlilere ulaşılamaması durumundan Penti sorumlu değildir.
10. Kazanılan ödül başkasına devredilemez, değiştirilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
11- Kazananlar 04 Nisan 2016 Tarihinde Penti Instagram Sayfasından (https://www.instagram.com/penti/) duyurulacaktır.
12- Katılımcı Penti’nin fotoğrafları kullanmasını engelleyecek nitelikte herhangi bir hak tesis etmediğini Kabul ve taahhüt eder.
13- Katılımcı, Yarışma’ya katılmakla, katılım tarihinde fotoğraflar üzerindeki 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan kaynaklanan işleme, çoğaltma, yayma hakkı ile pay ve takip hakkı dahil her türlü mali haklarını ve kamuya sunma ve değişiklik yapma gibi devri kabil manevi hakları kullanma yetkisini 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 48 ve 52. maddelerine uygun ve 3. kişilere devredilebilecek şekilde, tüm Dünya’da kullanılmak üzere münhasıran ve süresiz olarak Penti’ye devrettiğini, Penti’nin bunlar üzerinde dilediği gibi tasarruf etme, hak ve yetkisine haiz olduğunu bu amaçla Penti tarafından talep edilecek her türlü devir sözleşmesini de imzalayacağını kabul ve taahhüt eder.
14- Katılımcı tarafından sunulan fotoğrafların üzerinde hak ve yetkilerin yukarıda 15. madde kapsamında Penti’ye devri ile, katılımcı Penti’nin belirtilen fotoğraflar ile bunlara bağlı hak ve yetkilerini her türlü mecrada / platformda / ürün / malzeme / organizasyonda vs (radyo, TV, internet, sinema, doğrudan pazarlama aktiviteleri, basın toplantıları, yazılı ve görsel medya dahil olmak üzere) Katma Değerli Servisler kapsamında her türlü servis, ortam, uydu, kablo diğer dijital, telli ve telsiz tüm araçlar olmak üzere ve bu sayılanlarla sınırlı olmaksızın geçerli olmak üzere ve başkaları ile paylaşılabilecek şekilde, herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın kullanabileceğini kabul ve taahhüt eder.
15- Katılımcılar sadece kendileri adına Yarışma’ya katılabilirler, başkası adına katılım yapılamaz.
16- Kampanya süresi boyunca değişiklik yapmak, kuralları iptal etmek ve/veya yeni kurallar getirmek tamamen Penti’nin inisiyatifindedir.
17- Yarışmaya katılmak ücretsizdir.
18- Yarışmanın kazananları 6 ay boyunca Penti’nin belirlediği kampanyalarında yer almayı kabul etmiş sayılır.
19- Kullanıcıların eksik veya yanlış bilgi vermesinden Penti sorumlu değildir. Kullanıcıların, yarışmaya katılabilmeleri ve hediye kazanabilmeleri için tüm bilgilerin gerçek olması gerekmektedir. Ad, soyad, telefon ve e-posta bilgilerinin geçerli olmadığı saptanan yarışmacılar, hiçbir uyarı olmaksızın hediyeden men edilebilir.
20- Penti ve UtopicFarm çalışanları, çalışanların yakınları yarışmaya katılamaz. Bir kişi birden fazla fotoğraf ile yarışmaya katılabilir fakat bir hediye kazanma şansına sahiptir.. Kazanılan hak devredilemez ve başka tarihe ertelenemez, kazanılan hediye paraya dönüştürülemez.
21- Penti, bu yarışmayı istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman dilediği değişikliği yapma hakkını kendilerinde saklı tutarlar. Aynı zamanda Penti yarışma koşullarında tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir.
22- Fotoğraf gönderen ve belirlediğimiz hashtag’i kullanan herkes yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Penti, Penti Yarışma, Yarışma, Instagram Yarışması,

Kampanya Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Nisan 2016
  • Trafik

    : 1454

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024182 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024974 defa incelendi