Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Penti'den Shopping Fest'e Özel Sürpriz İndirimler

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1370 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 3,27 puan almıştır.
Alışverişin en keyifli halini sunan Shopping Fest, bu yıl 8-30 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Alışveriş ve eğlenceyi birada sunan Shopping Fest kapsamında Penti, seçili ürün gruplarında uygulayacağı % 50 indirimle  alışveriş tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor.

Farklı ürün seçenekleri ve yaz çoşkusu yaşatan renkleriyle Penti ; evgiyimden iç çamaşırına bir çok ürün grubunda uygulayacağı % 50 indirimle  sezon ürünlerini  çok ucuza  alma şansını elde ediyor.

Penti’de iç çamaşırından ev giyimine kadar onlarca model…
Farklı ürün seçenekleri ve yaz coşkusu yaşatan renkleriyle Penti, Shopping Fest’te iç çamaşırından, ev giyimine, çoraptan plaj ürünlerine kadar onlarca ürünü bir arada sunuyor.

Penti’nin renkli iç çamaşırları özel tasarımlarıyla kadınlara çekici bir görünüm sunuyor.   Rengarenk sutyen ve slipler kadınların iç dünyasını renklendiriyor. Markanın yeni sezon için ürettiği fonksiyonel iç çamaşırlarıyla da kadınların ruhuna dokunuyor. Fonksiyonelliği ve rahatlığıyla kadınların beklentilerini karşılayan ürünler, kotonun yanı sıra saten ve dantelin detaylar barındırıyor.  

Penti ev giyim koleksiyonu ise eğlenceli ve renkli tasarımlarıyla ev yaşamını renklendiriyor.    “Evde olmayı seviyorum” diyen herkes, Penti’nin ister şık, ister sevimli isterse de sportif görünüm sağlayan birbirinden zarif modellerden birini seçiyor.  

Ten rengine uygun 7 farklı ton seçeneği ile bu yaz çoraplar yok gibi…
Penti’nin “Bahar Çorapları” inceliğiyle bacakta yok gibi görünürken, tenle de uyum sağlıyor.  Penti ‘nin 7 farklı tonda satışa sunduğu çoraplar ile ten rengine en uygun ürünü seçme imkanı sağlıyor. Bahar ve yaz aylarına özel ince denyeden üretilen çoraplar tıpkı tene uygun fondöten seçer gibi uygun çorap tonunu seçme imkanı sağlıyor.   

Sarışın, esmer, kızıl, kumral olmak üzere farklı ten renkleri için sunulan 7 tondaki ten rengi çoraplar, ince denyesiyle bacaklarda yok gibi dururken; çekici, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlıyor.



Kampanya Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1370

Benzer Kampanyalar