Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Penti'den Kurban Bayramına Özel Fiyatlar

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1389 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 2,59 puan almıştır.
Penti’nin 5 Ekim itibariyle başlattığı bayrama özel  promosyonlarla  sezon ürünlerini indirimli alma fırsatını yakalayın!

Sevdiklerine bayram hediyesi olarak ne alacaklarını düşünenler için farklı alternatifler ve promosyonlar hazırlayan Penti; herkesi mutlu edecek hediye çeşitleriyle bayram alışverişinizi kolaylaştırıyor.  

Penti’nin bayram için hazırladığı hediyelikler arasında; çoraptan, iç çamaşırına, ev giyiminden aksesuara her bütçeye uygun alternatifler yer alıyor.

Taytlarda 2.ürün %30 indirimli
Penti’nin 2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan tayt serisi, renkleri ve desenleriyle olduğu kadar sonsuz model seçeneği ile de dikkat çekiyor.   Desen ve dokuların ön plana çıktığı taytlarda,  klasik modellerin yanı sıra, deri ve jean görünümlü, hayvan derisi efektli, kamuflaj ve çiçek desenli modeller yer alıyor.

Penti;  bayrama özel taytlarda ikinci ürün alanlara % 30 indirim fırsatı sunuyor.
 
Penti ev patiklerinde 4 al 3 öde kampanyası
Kadın ve çoçuk için sayısız desen, renk ve çeşit alternatifleriyle mağazalarda yerini alan ev patikleri/soketleri yumuşak dokusu, puanlı, hayvan desenli, ponponlu, örgülü modelleriyle öne çıkıyor. Ev kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz çeşitli renk ve modellerdeki ev patikleri 4 al 3 öde kampanyasıyla satışa sunuluyor.   

İç giyim ve ev giyimde seçili ürünlerde özel indirimler
Penti bu sezon iddialı bir iç giyim koleksiyonuna imza atıyor. Tüm vücut ve beden ölçülerine uygun, kadınların beklentileri düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış koleksiyonda yer alan sutyenler rahatlığı ile kolay bir kullanım sağlıyor, push up etkisiyle istenilen göğüs ölçüsüne kavuşturuyor, renk, desen ve model zenginliği ile kadınları feminenlik ve modernlikle buluşturuyor.

Penti 2013/2014 Sonbahar-Kış İç giyim ve Ev giyim ürünlerinde seçili ürünlerde 2.ürüne                 % 50 indirim ve  % 40 indirim fırsatı sunuluyor.

Penti’nin tekli olarak sattığı sliplerde ise 3 al 2 öde kampanyası uygulanıyor.

Penti’den Penti Club Üyelerine Özel İndirim Fırsatı!
Penti Club’a üye olanlar ise ayrıca 50 TL’lik ilk alışverişlerinde geçerli olmak üzere 10 TL indirim fırsatından yararlanıyor.

Penti’den 6-12 aylık bebeklere özel fiyatlı soket çoraplar
Penti’nin en sevimli bayram sürprizi ise bebekler  için tasarlanan dantelli, kurdelalı, renkli çiçekler ve puantiyelerle süslenmiş soket çoraplar. 7.90 TL’den   satışa sunulan bu çoraplar bebeklerinizin bayram şıklığını tamamlayacak.

Penti Mağazaları’na  uğrayarak hem bayram alışverişinizi tamamlayın, hem de sezon ürünlerini indirimli alma fırsatını yakalayın.




İlgili etiketler : Penti, Bayram Kampanyası, Kurban Bayramı, Kurban Bayramı 2013, Bayram Kampanyaları, Giyim, Bayan Giyim,

Kampanya Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ekim 2013
  • Trafik

    : 1389

Benzer Kampanyalar

  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 202496 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024867 defa incelendi