Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Penti Bu Yaz Ben Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1404 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 2,76 puan almıştır.
Penti İle Yaz Anıları Canlanıyor, En Güzel Fotoğraflar #Buyazben Etiketinde Buluşuyor!

Seni anlatan en güzel yaz karesini #BuYazBen etiketiyle Twitter ya da Instagram’dan paylaş, büyük ödüllerden birini kazan!

Yarışma sonunda 1.ye  Fujifilm Instax Mini 8, 2. ye Urbanears Plattan Orenge Kulaklık, 3.ye Codegen 5200 mAH Taşınabilir Şarj Cihazı ve Sosyal Medya Özel Ödülü olarak da 1 kişiye Penti Hediye seti verilecektir.

Katılım Koşulları:
1. Penti Giyim Ticaret A.Ş.’nin kurumsal  instagram.com/penti ve twitter.com/Penticorap  (Instagram/twitter) sayfası olan www.buyazben.com adresinde yer alan ilgili sekme üzerindeki “Buyazben” isimli uygulamaya katılım, 26/06/2015-31/08/2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
2. Instagram/Twitter  üyeleri  uygulamaya katılım sayfasını okumaları ve ilgili formu doldurarak kurumsal Penti sayfasını “takip” etmeleri gerekmektedir.
3. Sayfaya ve uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilecektir. Katılım için herhangi ticari bir koşul bulunmamaktadır.  18 yaşından küçükler uygulamaya katılabilirler ancak ödül kazanamazlar.
4. Uygulama süresince www.buyazben.com adresinde bulunan uygulamaya girip, işbu koşulları yerine getirenler arasından; uygulamaya katılan kullanıcılar belirtilen tarihler arasında #BuYazBen hashtag’i ile fotoğraf  paylaşıp, paylaşım yaptığı mecraya göre Penti Instagram/Twitter hesabını takip ederek, katılım koşullarında bulunan bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir. Belirlenen hashtag ile fotoğrafı paylaşan kişiler arasından yapılacak jüri seçimi sonucunda her hafta 3 kişi Penti’den hediye kazanacaktır. Haftanın sonunda fotoğrafı en çok beğeni almış olan kullanıcı Sosyal Medya Özel Ödülü’nü kazanarak  özel ödülün sahibi olacaktır. Her kişi yalnızca bir kere hediye kazanabilmektedir. Penti , ödüller hakkında  değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
5. Kazanan kişi iletişim bilgilerini  instagram.com/penti  sayfasına ve/veya twitter.com/Penticorap   hesabına doğrudan mesaj (DM) ile en geç 2 gün içerisinde ulaştırmalıdır. Katılımcı bilgilerini paylaşmaması durumunda ödülle ilgili her türlü hakkını kaybedecektir ve ödül hakkı yedek talihliye geçecektir.
6. Penti, yarışma katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme ve dilediğini seçme hakkına sahiptir.
7. Yarışmayı kazanan katılımcı kazanmış olduğu bu hakkı hiç kimseye devredemez, bu hakkın para olarak karşılığı talep edilemez. Yarışma, bir başka kampanya ile birleştirilemez.
8. Penti Giyim A.Ş., uygulamaya katılım sırasında veya sonraki süreçlerde oluşabilecek teknolojik veya teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamaz. 
9. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun herhangi bir hakkını ihlal eden bilgi metin ve görsel iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu katılımcı/lar münhasıran sorumlu olacaklarını kabul eder/ler. Gerçeğe aykırı bilgilerin kullanılması halinde - ödüle hak kazanmış olması halinde dahi - katılımcının talep hakkı düşer. 
10. Penti Giyim A.Ş., uygulamaya katılan kişilere tanıtım veya iletişim amaçlı posta, e-posta ve SMS gönderimi yapma ve verilen bilgileri kullanma hakkını saklı tutar. 
11. Katılımcılar Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’na ve süreci kapsayan her tür yasaya uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Kullanım Koşulları’na aykırı eylemler gerçekleştiren üyeler, yetkili kişi tarafından uygulamadan çıkarılabileceklerdir.
12. Uygulama ile ilgili soru, öneri ve şikayetler, Penti kurumsal sosyal medya hesaplarıyla iletişime geçebilirler .
13. Penti Giyim A.Ş. Topluluğu önceden haber vermeksizin Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nda değişiklik yapabilir.
14. Katılımcılar,  Twitter / Instagram üzerinden sayfanın işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.  Penti Giyim A.Ş., uygulama boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı veya kurallara aykırlığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar.
15. Kullanıcıların  katılım bilgilerinin doğruluğu konusunda ve yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Penti Giyim A.Ş. kayıtları esas alınacaktır.



İlgili etiketler : Penti, Penti Yarışma, Yarışma, Fotoğraf Yarışması,

Kampanya Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1404

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024229 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024975 defa incelendi