Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Paro'da Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Fırsatlar

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1819 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,68 puan almıştır.
Brooks Brothers, Forever New, Koçtaş, Sarar, Setur, Yurtiçi Kargo, 1tıkla2kazan.com... Hepsi Paro'da, Dünya Kadınlar Günü'ne özel fırsatlarla!

Brooks Brothers: Tüm Ürünlerde 2 Kat Paropuan
Dünya Kadınlar Günü özel kampanya kapsamında Brooks Brothers'ın Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarından 8 Mart 2014 tarihinde Parolu kartları ile alışveriş yapan tüm kadın müşterilerimize 2 kat Paropuan hediye edilecektir. Kampanya dâhilinde kazanılan Paropuanlar 30 Mart 2014'e kadar Brooks Brothers Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarında kullanılabilir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Forever New: En Az 2 Ürüne 10 Kat Paropuan
Kampanya 19 Şubat – 19 Mart 2014 tarihleri arasında Forever New mağazalarından Parolu Forever New Kart ve diğer Parolu kartlar ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında bir defada en az 2 ve üstü ürün alınan alışverişlerde 10 kat Paropuan verilecektir. Kampanyadan kazanılan Paropuanlar tüm Forever New mağazalarında 19 Nisan 2014 tarihine kadar harcanabilir. Kampanyaya birden fazla katılım sağlanabilir. Bu kampanya başka Parolu kart kampanyalarıyla birleştirilemez.

Koçtaş: Canlı Çiçek Reyonunda Yapılan Alışverişlerde %5 İndirim
Koçtaş mağazalarında 7-9 Mart 2014 tarihleri arasında Parolu kart ile yapılacak canlı çiçek alışverişlerinde anında % 5 indirim uygulanacaktır.

Sarar: Sarar Kadın Kış Sezonu Ürünlerinde %50 + %20 İndirim
Kadın Kış Sezonu Ürünlerinde %50 + %20 İndirim Kampanya 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında Sarar mağazalarında geçerlidir.Kampanya kapsamında Sarar Kadın kış sezonu ürünlerinde anında %50+%20 indirim uygulanacaktır. Yeni sezon ürünler kampanyaya dâhil değildir. Başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Setur: Tüm Ürünlerde 2 Kat Paropuan
Kampanya kapsamında 01-31 Mart 2014 tarihlerinde tüm Parolu kartlar ile Setur ofisleri veya yetkili acentelerinden yapılacak işlemlerde 2 kat Paropuan hediye edilecektir. Kampanya dahilinde kazanılan Paropuanlar 31 Ocak 2015'e kadar tüm Paro üyesi iş yerlerinde kullanılabilir Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Yurtiçi Kargo: Standart Taşıma ve VIP Hizmetlerinde %30 İndirim
Kampanya, 08- 15 Mart 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde şehir içi veya şehirlerarası yapılacak standart ve VIP(Ekspres) gönderilerinde geçerlidir. Bireysel Parolu kart sahibi müşterilerimizin taşıma hizmeti üzerinden %30 indirim uygulanacaktır. %1 Paropuan kazanımı, indirimli taşıma hizmet bedeli üzerinden hesaplanmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden gönderi yaparken Yurtiçi Kargo operatörüne, adresten alınan kargolarda ise Yurtiçi Kargo kuryesine kampanyadan faydalanmak istenildiği ve Parolu kart özellikli kart bilgileri iletilmelidir. Kampanya ve kampanya dâhilinde sunulan indirimler başka kampanya veya indirimler ile birleştirilemez. Yurtiçi Kargo kampanya süresini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

1Tıkla2Kazan.com: iPhone ve iPad Air’lerde 100 TL Paropuan ve 100 TL Worldpuan
26 Şubat – 12 Mart 2014 tarihleri arasında, herhangi bir iPhone veya iPad Air ürünü alanlara 100 TL Paropuan hediye edilecektir. 100 TL Paropuan faydası alışveriş sırasında girdiğiniz Parolu kartınıza veya Parolu kartınız yoksa alışverişiniz ile birlikte gönderilecek olan yeni Parolu kartınıza 21 Mart 2014 tarihinde yüklenecektir. Her kart bu kampanyadan bir kez fayda alabilir. Yüklenen Paropuanlar 28 Mart 2014 tarihine kadar sadece 1tıkla2kazan.com'da kullanılabilir. Ayrıca, 1tıkla2kazan.com'da alışveriş sırasında ürünler ile birlikte hediye çekleri verilmekte olup, kazanılan hediye çeklerinin harcama ve kazanma koşulları ürünlerin detay sayfasında yer almaktadır. Yüklenen Paropuanların harcanması durumunda ürün iptal/iade işlemi gerçekleştirilmeyecektir. 1tıkla2kazan.com, dilediği anda kampanyaları durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Paro, Brooks Brothers, Forever New, Koçtaş, Sarar, Setur, Yurtiçi Kargo, 1tıkla2kazan.com, Dünya Kadınlar Günü, Dünya Kadınlar Günü Kampanyaları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü,

Kampanya Sahibi

Paro
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2014
  • Trafik

    : 1819