Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ÖzdilekPark Antalya 9. Yaşını Simge ve Buray Konserleriyle Kutluyor

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1554 defa incelendi
  • Puan : star star star 232 incelemede 3,43 puan almıştır.
ÖzdilekPark Antalya 9. Yaşını Muhteşem iki konser ile kutluyor.

14 Ağustos 2009’da hizmet vermeye başlayan Özdilekpark Antalya AVM, 9. yaşını misafirleri ile kutlamaya hazırlanıyor. 9. Yılına özel 1 Mayıs tarihinde başlattığı çekiliş kampanyası ile 1 şansı ziyaretçisine Jaguar XE otomobil hediye edecek olan ÖzdilekPark Antalya, ayrıca pop müziğin sevile iki ismi Buray ve Simge'yi ağırlayacak.

Açıldığı günden bugüne kadar güler yüzlü hizmeti, birbirinden ünlü ve kaliteli markaları ile 7den 77ye herkesin beğenisini kazanan AVM, 9. yaşını da yine misafirleri ile kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar kapsamında bir birinden ünlü sanatçılar Özdilekpark Antalya AVM'nin misafiri olacaklar.

ÖzdilekPark Antalya 9. Yıl kutlamaları kapsamında ilk olarak 5 Ağustos Pazar günü Mış Mış' şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan sevilen şarkıcı Simge Sağın'ı ağırlayacak. 5 Ağustos Pazar günü saat 16:00 da başlayacak konserle sevilen şarkıcı en sevilen şarkılarını Antalyalı hayranları için seslendirecek.

ÖzdilekPark Antalya 9. Yıl kutlamaları ikinci konuğu ise gençlerin en sevdiği pop müzik sanatçılarından Buray'ı ağırlayacak. 12 Ağustos Pazar günü saat 14:00'da 9. Yıl hediyesi Jaguar XE otomobil sahibini bulacak. Çekiliş organizasyonunun artından saat 16:00 da Buray sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek.



İlgili etiketler : Özdilekpark Antalya, Özdilekpark Antalya Etkinlikleri, Buray, Simge, Simge Konseri, Buray Konseri,

Kampanya Sahibi

Özdilekpark Antalya
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Ağustos 2018
  • Trafik

    : 1554