Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Orion'dan Okul Alışverişlerinizde 80 TL Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1042 defa incelendi
  • Puan : star star 37 incelemede 2 puan almıştır.
Okul Alışverişini Orion Alışveriş Merkezi'nde yapanlar Puan Kazanıyor...

3 Eylül - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında Orion Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan ve kampanyaya dahil olan mağazalardan O-Para Kart ile aynı gün yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL hediye edilecektir.

Kampanyaya her kart sahibi 4 kez katılabilir ve toplamda en fazla 80 TL kazanabilir.

Kampanya Detayı:
1 - Orion O-Para Kart Kampanyası 3 Eylül - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecektir.
2 - Kampanya, 3 Eylül– 30 Eylül tarihleri arasında aynı gün yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
3 - Kampanya dahilinde kullanılacak olan Orion O-Para Kart, Danışma’dan yapılacak olan başvurular sonucu müşterilerimize verilecektir.
4 - Kampanya boyunca her müşteriye yalnızca bir adet kart verilecektir. Daha önceki kampanyalarımıza katılmış olan müşterilerimiz kendilerine ait olan O-Para Kart’ı bu kampanyada da kullanabilirler.
5 - Kampanyaya katılım için, yapılan alışveriş fişlerinin danışma tarafından onaylanması ve kaydedilmesi zorunludur. Görevli personel şüpheli gördüğü işlemleri durdurabilir, iptal edebilir. Bu durumda alışveriş yapanlar hiçbir hak talebinde bulunmayacaklardır.
6 - Katılımcıların toplam fiş tutarı 250 TL’nin üzerinde olsa dahi yalnızca 20 TL alabilecek ve 3 Eylül– 30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan O-Para Kart kampanyasından, kampanya süresince yalnızca dört kez yararlanabileceklerdir.
7 - Denizbank’tan yapılan para işlemleri, hediye çeki kullanılarak yapılan alışverişler, telefon ve internet fatura ödemeleri, bahis ve şans oyunları, ziynet altın haricindeki altın alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
8 - Şirketler ve Dernekler adına yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.
9 - İrsaliye ve fotokopiler geçerli değildir. Müşteriler fişlerin asıllarını beyan etmek zorundadır.
10 - Kampanya kapsamında kartlara yüklenen hediye para Orion Alışveriş Merkezi’ndeki belirli mağazalarında geçerlidir.
11 - Orion Alışveriş Merkezi, kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
12 - Kampanyaya katılım ve kart yüklemeleri için katılımcının üzerinde TC Kimlik numarasını içeren kimlik ibraz etmeleri ve kullanım sözleşmesini imzalamaları zorunludur.
13 – Orioncard sahibi katılımcıların da yeniden başvuruda bulunmaları ve üzerinde TC Kimlik numarasını içeren kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Kart sahibi ile başvuru sahibi aynı kişi olmalıdır.
14 - Kampanyaya katılan mağazalar değişiklik gösterebilir. Orion Alışveriş Merkezi katılımcı mağaza listesindeki değişiklik hakkını saklı tutar. Katılımcı mağaza listesi katılımcılara O-Para Kart ile birlikte Danışma’dan verilecektir. Hediye edilen tutar O-Para logosu bulunan mağazalarda kullanılabilecektir.
15 - Orion Alışveriş Merkezi'nin kampanya tarihlerini değiştirme, kampanyayı günlük olarak durdurma ya da erken bitirme hakkı vardır.
16 - Orion Alışveriş Merkezi bünyesindeki tüm çalışanlar ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi hak iddia edemezler.
17 - Orion O-Para Kart’ın kaybolması durumunda kart sahibinin PARAM Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmesi gerekmektedir. PARAM Müşteri Hizmetleri’ne 0850 988 88 88 telefon numarasından ulaşılabilir. Bu durumdan Orion Alışveriş Merkezi sorumlu değildir.
18 - Orion O-Para Kart’a yüklenen tutar karşılığında nakit ödeme yapılamaz. Orion O-Para Kart nakit paraya çevrilemez, para iadesi ya da ATM üzerinden para çekimi yapılmaz.
19 - Kampanyaya katılan tüm müşterilerimiz yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.
20 - Kampanyanın geçerli olduğu mağazalar şu şekildedir:
Moda Kuaför, Bernardo, Boyner, Chima, Karaca, Piserro, Madame Coco, Fenerium, Mado, CoffeeMania, Loya, Alya Optik, Burak Kuyumculuk, İnci, Derimod, Desa, Cafe Ti, Çiğköftem, Jeordies, Türk Telekom, Goose, Suwen, Playland, Adidas, Bind Chocolatte, Mavi, LTB, UP&UP, Only&Pieces, Elite Çorba Köfte, Arbys, Usta Dönerci, Divan Ocakbaşı, Toys-e-Toys, Popeyes, Burger King, GS Store, Çıtır Lahmacun, Prenses Bijuteri



İlgili etiketler : Orion Avm, Orion Kampanyaları, Hediye Puan, Okul Alışverişi,

Kampanya Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Eylül 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Eylül 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2018
  • Trafik

    : 1042

Benzer Kampanyalar