Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Orion'da Yılbaşı Hediyeni Havada Kap!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 550 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 3,33 puan almıştır.
Yılbaşı Hediyeniz Orion'da

28-31 Aralık 2018 tarihleri arasında Orion Alışveriş Merkezi'nde yer alan mağazalardan yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerde sürpriz hediyeler sizi bekliyor.

Ayrıca 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde de fotoğraf baskısı hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Kampanya çekilişine katılım aynı gün içerisinde yapılan toplamda 250 TL ve üzeri fiş veya faturalar ile sağlanacaktır.
2. Kampanyaya katılım; katılımcıların kampanya masasına giderek alışveriş belgelerini ibraz etmesi ve kayıt yaptırması sonucu gerçekleşecektir. Kampanya çekilişi 28, 29, 30 ve 31 Aralık 2018 tarihlerinde, 15:30 – 17:00 ile 17:30 – 18:30 saatleri arasında yapılacaktır.
3. Kampanyada yer alan hediye çeki/ikram kuponu alma hakkı için aynı gün içerisinde edinilen fiş veya fatura ile sağlanabilir. Başvuru tarihinden farklı bir tarihteki fiş/faturalar kabul edilmeyecektir.
4. Katılımcılar aynı gün içerisinde kampanyadan en fazla 1 kez olmak kaydıyla, kampanya süresi boyunca 4 kez yararlanabilir.
5. Hediye olarak verilecek olan ürünler ve O-Para Kartları nakde çevrilemez, para üstü olarak talep edilemez. Ayrıca ürünler ve O-Para Kartları için değişim talebi kabul edilemez.
6. Türk Telekom, Turkcell ve Teknosa mağazalarında yapılan telefon ve internet faturası ödemeleri, Denizbank’tan yapılan para işlemleri, hediye çeki kullanılarak yapılan alışverişler, telefon ve internet fatura ödemeleri, bahis ve şans oyunları, ziynet altın haricindeki altın alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
7. Toplu gıda, giyim, yiyecek, içecek vb. alışverişlerin fiş veya faturaları kampanyada geçerli olmayacaktır.
8. Şirket faturaları (şahıs şirket faturaları dahil) kampanyaya dahil edilmeyecektir.
9. Orion Alışveriş Merkezi yönetimi, ve alışveriş merkezi mağaza çalışanları ile birinci dereceden yakınları kampanyaya katılamaz. Katılmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
10.Görevli personel şüpheli gördüğü işlemleri durdurabilir, iptal edebilir. Bu durumda alışveriş yapanlar hiçbir hak talebinde bulunamayacaklardır.
11. Orion Alışveriş Merkezi, kampanya ile ilgili değişiklik yapma ve kampanyayı istediği anda bitirme hakkını saklı tutar.
12. Kampanyaya katılmış herkes yukarıda belirtilmiş olan kuralları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Orion, Orion Avm, Yılbaşı Hediyesi, Yılbaşı 2019,

Kampanya Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 550

Benzer Kampanyalar

  • Kiğılı Kiğılı'dan Yeni Yıla Özel Etiketin Yarısı Fırsatı

    Kiğılı'dan Yeni Yıla Özel Etiketin Yarısı Fırsatı

    Kiğılı’da “Yılbaşına Özel İndirim” fırsatı! Erkek modasının güncel trendlerini ustalıkla tasarımlarına yansıtan Kiğılı,yeni yıla özel başlattığı kampanyada 2 ve üzeri ürün alımında %...
    7 Aralık 2023615 defa incelendi