Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Orion AVM'den Alışverişe 5 TL OPara Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 668 defa incelendi
  • Puan : star star star 12 incelemede 3 puan almıştır.
Orion Alışveriş Merkezi'nin Büyük ses getiren ilk Opara kampanyasının ardından, ikinci kampanya 1 Temmuz Pazar günü başlayacak. Temmuz ayı boyunca sürecek kampanya ile aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlara 5 TL Opara yüklenecek. Her Opara Kart sahibi gün içerisinde 1 kez, kampanya süresince de her gün kampanyaya katılabilecek. Kampanyaya her gün katılan müşteriler, kampanya süresince toplam 155 TL kazanmış olacaklar.

Opara Kart sahipleri kampanyaya katılmak için mevcut kartlarını kullanacaklar. Kartı olmayan müşteriler katılım şartlarını sağladıkları takdirde Orion Danışma’dan kart başvurusu yapabilecekler. Kampanyaya katılım şartları hakkında detaylı bilgi Orion Danışma’dan öğrenilebiliyor.

Opara Kart ayrıcalıkları
Opara Kart sahipleri, Türkiye’nin ödeme sistemi Troy ve Param kartların tüm özelliklerinden ve ayrıcalıklarından faydalanabiliyor. Orion’daki 42 mağazada Opara Kart’ındaki hediye paraları dilediği gibi kullanabiliyor. Opara üyesi mağazalarda alışveriş yaparken, kendi kredi kartını nasıl kullanıyorsa, aynı şekilde Opara Kartı’ndan ödeme yapabiliyor.

Opara Kart Boyner, LC Waikiki, Mavi, Derimod, Bernardo, Hatemoğlu, Desa, Karaca, Madame Coco gibi mağazalarda; Mado, Burger King, Popeyes gibi restoranlarda, Playland oyun alanı, Moda Kuaför gibi eğlence ve hizmet noktalarında olmak üzere toplam 42 Orion mağazasında kullanılabiliyor. Müşteriler OPARA üyesi mağaza listesini Orion Danışma’dan temin edebilirler.



İlgili etiketler : Orion Avm, Orion Kart, Orion Avm Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2018
  • Trafik

    : 668

Benzer Kampanyalar