Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Nissan'la Test Sürüşüne Katıl, UEFA Super Cup Maçına Bilet Kazan!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1194 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 3,17 puan almıştır.
Nissan'la test sürüşüne katıl, heyecanı doruklarda yaşa!

16-24 Temmuz tarihlerinde test sürüşü için Nissan bayilerine gel, Norveç'teki UEFA Super Cup maçına bilet kazanma şansı yakala!

Şimdi vites değiştirmenin tam zamanı! Nissan yaza kaçırılmayacak fırsatlarla devam ediyor. X-Trail, Qashqai, Juke ve Micra modellerinde Temmuz ayı boyunca  otomatik vites farkını Nissan karşılıyor. Üstelik tüm modellerde kredi kampanyaları da devam ediyor.

Nissan, X-Trail, Qashqai, Juke ve Micra modellerinde Temmuz ayı boyunca otomatik vites farkını ödüyor, size güvenli bir yolcuğunun keyfini sürmek kalıyor.

Ailelerin yeni tercihi olacak Nissan Pulsar, 59 bin 900 TL’den başlayan lansman fiyatları ve 30 bin TL krediye 20 ay yüzde sıfır faiz imkanı, sevilen SUV ailesi üyeleri Qashqai ve X-Trail için Temmuz ayına özel 50 bin TL krediye yüzde 0,99 faiz ve 20 ay vadeli ödeme kolaylığı, Juke için Temmuz ayına özel 20.000 TL krediye yüzde 0,99 faiz ve 20 ay vadeli ödeme kolaylığı ve şehrin vazgeçilmezi Micra için Temmuz ayına özel 20.000 TL krediye yüzde 0,99 faiz ve 20 ay vadeli ödeme kolaylığı ile Nissan bayilerinde.

Ayrıca efsanevi pick-up modeli Navara'da 79 bin 900 TL’den başlayan lansman fiyat avantajları devam ediyor.

Siz de hemen bir Nissan showroom'una gelin, tatile otomatik vites farkı ödemeden çıkın.

OTOMATİK VİTES NISSANLAR UEFA SUPER CUP'A GÖTÜRÜYOR.
Dünyanın en önemli ve prestijli spor organizasyonlarından UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru Nissan, 16-24 Temmuz tarihleri arasında genişleyen ürün gamını daha yakından tanımak isteyenler için test sürüş günleri düzenliyor.

Dokuz gün boyunca sürüş günlerinde test ettiği Nissan modeliyle selfie çekip paylaşan iki talihli kişi, Real Madrid ve Sevilla takımları arasında Norveç’te oynanacak UEFA Süper Kupa final maçına çift kişilik bilet hakkı kazanacak. Katılımcıların Instagram’da #enheyecanlıselfie etiketiyle paylaştıkları selfie’lerini değerlendirecek olan jüri ekibinin seçeceği en yaratıcı iki kişi, 9 Ağustos’ta oynanacak UEFA Süper Kupa finali için Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu'na gitmeye hak kazanacak.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya  NISSAN OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ tarafından 16.07.2016 SAAT  00:01 – 24.07.2016 SAAT 23:59 tarihleri arasında NISSAN bayisine test sürüşüne gelerek  www.instagram.com adresi üzerinden Instagram hesaplarına giriş  yaparak test sürüşünde çektikleri selfielerini yükleyerek #enheyecanlıselfie etiketi ile yükleyenlerin yarışmaya katılmasına yönelik olarak yürütülmektedir. 
  • Konusunda uzman jüri üyeleri tarafından 25.07.2016 tarihinde yapılacak değerlendirme sonucunda 2 kişiye Norveç'in Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu'nda gerçekleşecek olan UEFA Super Cup maçı için çift kişilik maç bileti   (Seyahat 08.08.2016 – 10.08.2016 tarihleri arasında gerçekeşecektir ve çift kişiliktir. Seyahate İstanbul – Norveç – İstanbul gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti+Havaalanı transferleri+4yıldızlı bir otelde 2 gece 3 gün double konaklama ve çift kişilik UEFA Super Cup maç bileti  dahildir. Seyahat İstanbul’da başlar ve İstanbul’da biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım, tüm şahsi harcamalar, vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir. Yurtdışı seyahatleri KDV’den muaftır) ikramiyesi verilecektir. 
  • Kazanan yarışmacılar 26.07.2016 tarihinde www.nissan.com.tr adresinde yayınlanacaktır.
  • Yarışmaya katılım için katılımcıların Instagram hesaplarının aktif ve herkese açık konumda olması gerekmektedir.
  • #enheyecanlıselfie etiketini İngilizce ya da Türkçe karakter fark etmeksizin kullananlar yarışmaya katılacaktır.
  • Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. 
  • Kazanan yarışmacıların yanında getirecekleri misafirlerin 18 yaşın altında olması durumunda ebeveynlerinden yazılı onay alınacaktır.
  • Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır.
  • Bilgilerini yanlış ya da eksik ileten talihlinin hakkı sırasıyla yedek talihliye geçecektir.
  • Kazanan talihlinin belirtilen seyahat tarihlerinde geçerli Schengen vizesi olması önceliklidir. Schengen vizesi sahibi kazananın duyurulduktan sonra en geç ertesi güne kadar pasaportunun ve vizesinin bir kopyasını paylaşması istenecektir.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Genel ahlak kurallarına uymayan fotoğraflar yayın öncesinde ajans, marka ve sistem tarafından kontrol edilerek  sistem üzerinden giriş engeli sağlanarak yayınlanmayacaktır.
  • ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.



İlgili etiketler : Nissan, Nissan Çekiliş, Test Sürüşü Günleri, Kampanya, Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Nissan
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Temmuz 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 1194

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024173 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024387 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024198 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024215 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023669 defa incelendi