Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Morhipo'dan Swarovski Ürün Alışverişinizde Küpe Hediye

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1081 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,05 puan almıştır.
Kristal parçacıkları muhteşem kesimlerle buluşturan Swarovski'nin en gözde parçaları, e-ticaret dünyasında ilk kez doğrudan Morhipo.com'da satışa sunuldu. Üstelik Morhipo.com'dan Swarovski ürünleri satın alacak ilk 50 kişiye küpe de hediye edilecek.
 
Her yeni sezonda muhteşem koleksiyonlarıyla büyülemeye devam eden Swarovski'nin kristal parçacıklı 305 aksesuarı yapılan özel bir anlaşma ile Morhipo.com üzerinden satışa sunuldu. Fiyatları 99 TL ile 659 TL arasında değişen ürünler içerisinde yer alan Swarovski'nin 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu da yeni yıl hediyesi için muhteşem bir hediye arayanlar için zarif ve şık bir alternatif olarak öne çıkıyor. Üstelik Morhipo.com'dan Swarovski ürünleri satın alacak ilk 50 kişiye küpe de hediye edilecek. Böylece kusursuz bir ışıltıya kavuşmanızı sağlayan Swarovski küpelerle güzelliğinizi taçlandırabilirsiniz.
 
Yapılan anlaşma ile ilgili açıklamada bulunan Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, “Morhipo.com olarak, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliğini müşterilerimize sunmaya büyük önem veriyoruz.  5 binin üzerinde markayı ve 500 binin üzerinde farklı ürünü müşterilerimize sunuyoruz. Her hafta 100 yeni ürün ve modeli platformumuza ekliyoruz. Bu kapsamda yüzlerce markanın en özel ürünlerini aynı çatı altında bir araya getirmeye de devam ediyoruz. Yaptığımız bu özel anlaşma ile özel tasarımları ile her zevke hitap eden Swarovski'nin aksesuar modelleriyle lüksten vazgeçemeyenlere özel seçenekler de sunacağız.” dedi.
 
Swarovski'nin 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunda neler var?
Kristalden bir galaksi konseptinden ilham alan Swarovski'nin 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu her tarz kıyafete ışıltı dokunuşları katan son moda tasarımlardan oluşuyor. Swarovski'nin anında fark edilir ışıltı ve ihtişamının bir örneği, Crystal Rocks tekniği ile yerleştirilmiş kristallerle kaplanan yepyeni Crystaldust halka bileklikler, kullanımı kolay, günlük takılarınızı baş döndürücü ışıltılarıyla tamamlıyor.
 
Hem açık kelepçe bileklik, hem de spiral tasarım son moda sekiz ayrı renkte geliyor. Zahmetsiz ve şık bir tarz ve göz alıcı bir ihtişam arasında rahatça geçiş yapmak isteyen çok yönlü kadınlar için tüm temel renkleri içeren Crystaldust bileklikler sayısız kombin ve yığma tarz olasılıkları sunuyor.
 
Stellar kalem gibi yazma araçlarıyla iş ortamınıza da ışıltı katabilirsiniz. Swarovski'nin Crystal Rocks tekniği kullanılarak içerisine 400 kristal doldurulan tasarım ince çizgiler ve göz kamaştırıcı ışıltılar arasında seçkin bir kontrast yaratıyor.




Morhipo Adresine Git!

İlgili etiketler : Swarovski, Takı, Kampanya, Morhipo,

Kampanya Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1081