Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

MNG Kargo Yeni Yıl Çekilişi - iPhone 11 Hediye

  • 4 yıl önce eklendi
  • 787 defa incelendi
  • Puan : star star star 49 incelemede 3,08 puan almıştır.
Yeni Yıl Hediyeniz MNG Kargo'dan!

Yeni yılda 1 kişiye iPhone11 ve 3 kişiye 100 TL'lik D&R hediye çeki MNG Kargo'dan hediye!

25 Kasım 2019 - 6 Ocak 2020 tarihleri arasında Mng Kargo’nun Facebook veya Instagram hesaplarını takip edip paylaşılan postun altına yeni yıl beklentilerini yorum olarak yazarak sayfadaki linki tıklayıp katılım formunu ad-soyad-adres-telefon bilgileriyle dolduran kullanıcılar yarışmaya katılacaklardır.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişle 1 kişiye iPhone 11 64 GB Cep Telefonu ve 3 kişiye 100 TL değerinde D&R Hediye Çeki ikramiyesi verilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Bu yarışma Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 18.11.2019 tarihli ve 24951361-255.05.02-E.10808 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
2. 25 Kasım 2019(saat:00.01)-06 Ocak 2020(saat.23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde Mng Kargo’nun Facebook veya Instagram hesaplarını takip edip paylaşılan postun altına yeni yıl beklentilerini yorum olarak yazarak sayfadaki linki tıklayıp katılım formunu ad-soyad-adres-telefon bilgileriyle dolduran kullanıcılar yarışmaya katılacaklardır.
3. Paylaşımlar 13.01.2020 tarihinde Mng Kargo özel jürisi tarafından yaratıcılık, farklılık, konuya uygunluk, dil-anlatım kriterlerine göre değerlendirilecek ve 1 kişiye iPhone 11 64 GB Cep Telefonu ve 3 kişiye 100 TL değerinde D&R Hediye Çeki ikramiyesi verilecektir.
4. Hediye çekleri, 01.06.2020 tarihine kadar Türkiye genelindeki tüm D&R mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerlidir.
5. Yarışma sonuçları 14.01.2020 tarihinde www.instagram.com/mng.kargo) ve www.facebook.com/mngkargo sayfalarında yayınlanacaktır.
6. Yarışmaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.
7. Yetkililerce yapılacak incelemede yarışma ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan paylaşımlar esas alınacaktır.
8. İkramiye kazanan katılımcı, isminin Mng Kargo Instagram ve Facebook sayfalarında bahsetme (mention) yoluyla açıklanmasını kabul etmiş sayılır.
9. Yarışma sonunda kazanan kişi ile direkt mesaj (DM) yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. sorumlu değildir.
10. Yarışmaya Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
11. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
12. Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
13. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
14. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
15. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
16. Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.  yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
17. Yarışmaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.  sorumlu değildir.
18. Yarışmaya katılanlar işbu Yarışma Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.  Yarışma Katılım Koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
19. Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. ’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
20.  Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların yarışma şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.  tarafından yapılacaktır. Mng Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.  bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
21. Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Mng Kargo, Mng Kargo Çekiliş, Yeni Yıl Çekilişi, Çekiliş Kampanyası, Yılbaşı Çekilişi, Yılbaşı Kampanyaları, Yılbaşı 2020,

Kampanya Sahibi

MNG Kargo
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Kasım 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Kasım 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Ocak 2020
  • Trafik

    : 787

Benzer Kampanyalar

  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023667 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024167 defa incelendi
  • Magnum Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Bu Yıl Hazzın Kapıları 2 Porsche Taycan'a Açılıyor! 1 Nisan - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Magnum Çubuklardaki şifreyi tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj ile gönderin veya...
    2 Nisan 2024361 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024366 defa incelendi
  • Kutup Elektronik Kutup Pazarlama Fiberglass Tekne Çekiliş Kampanyası

    Kutup Pazarlama Fiberglass Tekne Çekiliş Kampanyası

    İlklerin Adresi Kutup'tan Türkiye'de Bir İlk Daha... 2 Ekim 2023 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait 42 adet mağazadan tek s...
    2 Ekim 20231226 defa incelendi