Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Migros ve Frutti Eurolaegue Finaline Gönderiyor!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 792 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 12 incelemede 4,67 puan almıştır.
Migros ve Uludağ Frutti 20 kişiyi Almanya'da gerçekleşecek Eurolaegue Final Maçına Gönderiyor...

27 Şubat - 1 Nisan 2020 tarihleri arasında Migros Mağazalarından Money Card ile 250 ml Frutti Extra alımlarınızda 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişle 2020 Turkish Airlines Eurolaegue Final Four Seyahati (Final Maçı Bileti ve Almanya'da 3 gün konaklama) hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Migros Ticaret A.S. tarafından Milli Piyango Idaresi Genel Müdürlügü’nün 17.02.2020 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.1562 sayılı izni ile 27.02.2020 (Saat:09.00)-01.04.2020 (Saat:23.00) tarihleri arasında gerçekletirilecektir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları’ndan veya Sanal Market’ten Erbak-Uludag Pazarlama Satıs ve Dagıtım A.S.’ye ait 250 ml Frutti Extra (her 1 adet 250 ml Frutti Extra alısverisi için 1 çekilis hakkı) ürünü satın alan Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli (Money Pro Kart, Koç Ailem, Money & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müsteriler kampanyaya katılacaklardır.
  • Ad ve soyad bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli (Money Pro Kart, Koç Ailem, Money & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müsterilere çekilis hakkı verilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında alısverislerini iptal eden müsterilerin çekilis hakları da iptal edilecektir. Çekiliste 20 kisi tek kisilik 2020 Turkish Airlines Eurolaegue Final Four Seyahati (22-25 Mayıs 2020 tarihleri arasında 3 gece 4 gün 3* otelde kahvaltı single konaklama, Istanbul-Köln-Istanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri, havalimanı-otel-havalimanı transferleri, Final Four maç biletleri dahildir. Seyahat Istanbul'da baslar ve biter. Istanbul'a kadar olan ulasım masrafları, yukarıda belirtilmeyen ögünler, yurtdısı çıkıs harcı, vize ve pasaport masrafları, seyahat sigortası, ekstra turlar ve sahsi harcamalar talihliye aittir.) (birim degeri: 8.000,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.
  • Çekilis 07.04.2020 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Sti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoglu-Istanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçeklestirilecektir.
  • Kazanan talihliler 08.04.2020 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye Baskısı’nda duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
  • Postada meydana gelen gecikmelerden Migros Ticaret A.S. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan teblig için yeterlidir.
  • Asil talihliler 23.04.2020, yedek talihliler 08.05.2020 tarihine kadar kimlikleri ve iletisim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine sahsen basvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır.
  • Bu tarihlere kadar basvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kisi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya Money Kart, Money Bonus veya Money Kart özellikli (Money Pro Kart, Koç Ailem, Money & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müsterilere yöneliktir.
  • Erbak-Uludag Pazarlama Satıs ve Dagıtım A.S., Migros Ticaret A.S., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Sti. çalısanları ile 18 yasından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kisi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.
  • Çekilis sonucu belirlenecek talihlilerin seyahate gitmeden önce veya seyahat sırasında kendilerinden kaynaklanan herhangi bir sorundan (talihlinin uçağı kaçırması, son anda tura katılamaması, vize alamaması, pasaport çıkaramaması, hastalık, kaza vb.) Migros Ticaret A.S. ve Erbak-Uludağ Pazarlama Satış ve Dağıtım A.S. sorumlu değildir.
  • Bu çekilise katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Migros, Frutti, Migros Çekiliş, Eurolaegue Çekilişi, Kampanya, Çekiliş,

Kampanya Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Mart 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Nisan 2020
  • Trafik

    : 792

Benzer Kampanyalar