Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Seyahat ve Konaklama Harcamanıza 75 TL Hediye

  • 3 yıl önce eklendi
  • 451 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
1-30 Nisan tarihleri arasında Maximumkredi kartınız ile seyahat ve konaklama sektörlerinde yer alan Maximum üye işyerlerinden tek seferde 1.000 TL ve üzeri alışverişinizi Maximum Kart’ınızla yaparak  75 TL MaxiPuan ya da Maximiles’ınızla yaparak 75 MaxiMil kazanın!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanya Maximum anlaşmalı seyahat ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren işyerlerinden ve Maximum POS cihazlarından tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişleri kapsamakta olup, kampanya kriterlerinin Maximum Kart ile sağlanması durumunda 75 TL MaxiPuan, Maximiles ile sağlanması durumunda ise 75 MaxiMil kazanılacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında azami 75 TL MaxiPuan ya da 75 MaxiMil kazanabilecektir. Kampanya kapsamında hem MaxiPuan hem de MaxiMil kazanımı mümkün olamamaktadır. Kazanılacak ödül türü kampanya kapsamında alışveriş işlemi gerçekleştirilen kartın Maximum Kart olması durumunda MaxiPuan, Maximiles olması durumunda ise MaxiMil olarak belirlenecektir. Kampanya kriterlerine uygun olarak gerçekleştirilecek ilk işlem sonrasında yüklenecek ödül türü otomatik olarak belirlenecek olup değişiklik yapılması mümkün olmayacaktır. Kampanya seyahat acenteleri, tur operatörleri, oteller, moteller, tatil yerlerini kapsamaktadır. Sadece yurtiçinde yapılan peşin veya taksitli alışverişler dikkate alınacaktır. İnternetten yapılan alışverişler dahildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan/MaxiMil yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar/ MaxiMil’ler geri alınacaktır, kullanılan MaxiPuan/MaxiMil ise karta borç kaydedilebilecektir.



İlgili etiketler : Maximum, Seyahat, Konaklama, Tatil, Maximum Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Nisan 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2021
  • Trafik

    : 451