Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Okul Alışverişlerinize 60 TL Hediye

  • 3 yıl önce eklendi
  • 705 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3 puan almıştır.
Maximum kredi kartınız ile market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, kırtasiye ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden 1-21 Eylül 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız beşinci  150 TL ve üzeri alışverişe 60 TL MaxiPuan!

Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 24 Eylül 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 4 Ekim 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve
Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Maximum, Maximum Kampanyaları, Hediye Puan, Market, Giyim, Giyim Aksesuarı, Ayakkabı, Kozmetik, Kitap, Kırtasiye,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Eylül 2020
  • Trafik

    : 705

Benzer Kampanyalar