Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Market Harcamalarınıza 75 TL MaxiPuan Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 704 defa incelendi
1-31 Mart 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız  ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 200 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 15 TL, toplam 75 TL MaxiPuan kazanın!

Kampanyaya Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

MaxiPuanlarınız 6 Nisan 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacaktır.

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Maximum, Market, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Maximum
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ocak 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Mart 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2022
  • Trafik

    : 704

Benzer Kampanyalar