Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum ile Aygaz ve Mogaz Tüplügaz'da 25 TL

  • 6 yıl önce eklendi
  • 778 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 2,67 puan almıştır.
Maximum anlaşmalı Aygaz ve Mogaz Tüplügaz işyerlerinden 1 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında tek seferde yapacağınız  55 TL ve üzeri 1. peşin harcamanıza 10 TL; tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 55 TL ve üzeri 2. Peşin  harcamanıza 15 TL, toplamda  25 TL MaxiPuan veya  ilave 2 taksit fırsatı!

Kampanya sadece Amasya, Bartın, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Denizli, Düzce, Kırşehir, Mersin, Muş, Nevşehir, Siirt, Sinop, Tunceli ve Uşak illerinde yer alan Maximum anlaşmalı Aygaz Tüplügaz işyerlerinde ve Bartın, Bitlis, Denizli, Kırşehir,Mersin, Sinop ve Uşak illerinde yer alan Maximum anlaşmalı Mogaz Tüplügaz işyerlerinde geçerlidir.

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aygaz ve Mogaz Tüplügaz işyerlerinde görüntülenebilecek olup sadece tüp alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 9 Temmuz 2018 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi  23 Temmuz 2018 (bu tarih dâhil) olup MaxiPuan’lar 24 Temmuz 2018’de geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 25 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir. Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerimizin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.



İlgili etiketler : Maximum, Tüp, Aygaz, Mogaz, Ev Tüpü, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Aygaz
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Nisan 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2018
  • Trafik

    : 778