Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG OLED TV Alana Akaryakıt Hediye

  • 7 yıl önce eklendi
  • 901 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,77 puan almıştır.
LG OLED TV ile hayallerine yol aç!

15 Eylül - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında seçili LG OLED TV'lerden alanlar 10.000 TL'ye varan akaryakıt kazanıyor!

Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya 15 Eylül 2017 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yalnızca 6502 Sayılı Kanun kapsamında tüketici sayılan kişilerce satın alınan aşağıdaki tabloda listelenmiş LG marka OLED TV’ler için, www.hayallerineyolac.com adresinde belirtilen tüm koşulların eksiksiz ve doğru yerine getirilmiş olması durumunda geçerlidir.
2. Kampanya tarihleri arasında, kampanyaya dahil olan ve de LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilen LG OLED TV’lerden birini satın alan tüketiciler, satın aldıkları TV’nin kurulumunu 22 Ekim 2017 tarihine kadar LG Yetkili Servisi’ne yaptırmaları ve 29 Ekim 2017 tarihine kadar www.hayallerineyolac.com adresinden kampanya başvurularını eksiksiz ve hatasız tamamlamaları koşulu ile kampanyadan faydalanabilirler.
3. www.hayallerineyolac.com adresinden başvuru sırasında tüketicinin Ad, Soyad, Cep Telefonu, E-posta, TV Seri No ve TV Modeli, bilgilerini girmesi; fiş/faturasının tamamının okunur ve net resmi ile birlikte TV kurulumunu yapan LG Yetkili Servisi’nin doldurduğu kurulum raporunun net ve okunur resmini yüklemesi gerekmektedir. (TV Seri/Serial No, TV’nin arkasında etiket üzerinde yazılı olan 12 haneli numaradır.) Katılımcılar, sundukları bu bilgilerin kampanya kapsamındaki faydaların sağlanması amacıyla Opet Petrolcülük A.Ş. başta olmak üzere 3. kişiler ile paylaşılacağını kabul etmektedirler. Bir seri no kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla başvuruda sadece ilk başvuru kabul edilecektir. Bir cep telefonu ile kampanyaya sadece bir kez başvurulabilir. Aynı cep telefonu ile yapılan birden fazla başvuruda sadece ilk başvuru dikkate alınacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
4. www.hayallerineyolac.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 10 gün içerisinde, LG Electronics Tic. A.Ş. tarafından SMS ve/veya e-posta yolu ile kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır. Kendilerine başvuru sırasında paylaştıkları e-posta adresi ve/veya cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG Electronics Tic. A.Ş.’ye ulaşmamış olabilir. Başvuruyu yapmalarını takip eden 10 günlük sürenin içerisinde tarafına herhangi bir e-posta ya da SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak kampanya@lge.com adresine e-posta göndererek veya LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak sorgulama yapabilirler. 29 Ekim 2017 tarihinden sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
5. Başvurusu LG Electronics Tic. A.Ş. tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye yakıt puan cep telefonuna OPET tarafından yüklenecektir. Tüketici cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 24 Aralık 2017 tarihine kadar dilediği seferde, Türkiye sınırları içerisinde, Paro Pod kurulumu mevcut OPET istasyonlarında sadece benzin ve motorin alışverişlerinde kullanabilir. OPET istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep telefonunu yanında bulundurması zorunludur. Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcatma şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. 24 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılmayan hediye yakıt puanlar 25 Aralık 2017 00:01 itibari ile tüketicinin hesabından silinmiş olacaktır.
6. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç, kampanyaya dahil olan LG ürünlerinde iade kabul edilmeyecektir. Satın alınan ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi veya ücretinin geri alınması durumunda bu kampanya kapsamında kazanılan hediye yakıt puan tutarının iade edilmesi veya geri ödenecek olan asıl ürün fatura bedelinden düşülmesi gerekmektedir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir.
7.LG, tüketicilere ait kişisel verileri korumak için çok titiz bir şekilde davranmaktadır. Web sayfamız üzerinden kampanyaya katılarak kampanya katılım koşullarını kabul etmiş oluyorsunuz. LG paylaştığınız; adınız, soyadınız, telefon numaranız, e-posta adresiniz, kimlik bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinizi toplayabilir. Toplanan bu bilgiler sizlere daha iyi hizmet, ürün ve seçim olanakları sunabilmek; web sitemizi düzenlemek; LG kampanyalar ve promosyonlar için rapor analiz doğrulama ve istatistiki bilgiler oluşturmak, işlemek ve gizlilik koşullarına uymak kaydı ile bunları uzmanlar ile paylaşmak; LG yahut işbirliği yaptığı şirketler ve ortaklar ile sunulan promosyon, kampanya, tanıtım, pazarlama ve diğer fırsatlardan haberdar olmanızı sağlamak, bu doğrultuda LG ya da işbirliği yaptığı şirketler tarafından e-posta, sms ve telefon ile sizlerle irtibat kurmak amacı ile kullanılabilir. LG kişisel bilgilerinizi yukarıda belirtilen amaçlar için belirtilen usuller ile hizmet aldığı diğer şirketler ve/veya yasal  zorunluluk halinde adli ve idari makamlar ile paylaşabilir. Bu kampanyaya katılarak tüm bunlara açık onay verdiğinizi kabul etmektesiniz.
8. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
9.Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
10.LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
11. Katılımcılar, bu Katılım Koşullarında yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını beyan, kabul ve taahhüt ederler.
12. Daha fazla bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Modeller;

LG OLED TV Modelleri

Hediye Edilecek Yakıt Puan

(KDV Dahil) (1 Puan = 1TL)

OLED77W7V.APD

10.000

OLED65W7W.APD

3.500

OLED65E7V.APD

2.000

OLED65B7V.APD

1.250

OLED55E7N.APD

1.250

OLED55B7V.APD

750

OLED77G6V.APD

10.000

OLED65G6V.APD

1.500

OLED65E6V.APD

1.400

OLED65C6V.APD

1.250

OLED55E6V.APD

1.250

OLED55C6V.APD

750




İlgili etiketler : Lg Oled Tv, Lg, Lg Kampanyaları, Oled Tv, Akaryakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ekim 2017
  • Trafik

    : 901