Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG Klima Alana 200 TL Boyner Hediye Çeki!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 912 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,03 puan almıştır.
LG'den Serinleten Kampanya!

5 Ağustos - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında LG Deluxe veya Artcool Klima alana 200 TL değerinde Boyner hediye çeki!

Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya  05.08.2018 - 30.09.2018 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.
2.Kampanyaya katılan tüketici ile faturada geçen kişi bilgilerinin aynı olması gerekmektedir.
3.Kampanya süresi içerisinde LG marka Deluxe modeli (S3-M09JL1ZA, S3-M12JL1ZA, S3-M18KL1ZA) veya  Artcool modeli (S3-M12JARZA, S3-M18KLRZA) klimalarından satın almış olan tüketicelere kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda 200 TL değerinde Boyner hediye çeki iletilecektir.
4.Hediye çekleri boyner.com.tr adresinden online kullanımlarda geçerli olmak üzere 16 hanelik kod ve tüm boyner mağazaları kasa noktalarında geçerli olmak üzere QR kod şeklinde kullanıcıların cep telefonlarına sms olarak gönderilecektir.
5.Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: 05.08.2018 – 30.09.2018  tarihleri arasında satın aldığı Klimanın kurulumunu LG yetkili servisine yaptırdıktan sonra; en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar http://www.lgklimakampanya.com/  adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyad, Telefon, E-posta, Adres, Kurulum bilgilerini girmesi; Klima faturasının ve Klima kurulumu sırasında teslim edilen servis formunun tamamının okunur ve net resimlerini yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır İç ve dış ünite olmak üzere her bir set klima için kampanyadan sadece 1 kez faydalanılabilir. Bir set ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye çeki başvuru tarihini takip eden 30 gün içerisinde sms üzerinden gönderilecektir. Hediye çeki belirtilen süre içinde tarafınıza ulaşmadıysa LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak bilgi alınız. Lütfen Klima kurulumunuz için LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak randevu almayı unutmayınız. Belirtilen süre içerisinde Klima kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmayan ve online katılım sayfasından başvurularını eksiksiz ve hatasız tamamlamayan tüketiciler kampanyadan faydalanamazlar. Hediye çeki yalnızca Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştirilen satışlarda geçerli olacaktır. Katılımcı tarafından verilen mail adresinin ve/veya telefon numarasının yanlış olmasından kaynaklanan problemlerden LG sorumlu değildir. Hediye çeki ikinci bir mail adresine ve/veya telefon numarasına gönderilmez. Hediye çeki gönderiminde gereken bilgiler için yalnızca bilgi formunda gerçekleştirilen kayıtlar geçerli olacaktır.
8. Boyner hediye çeki kullanım koşulları aşağıdaki gibidir.
a. Tüm BOYNER - YKM mağazalarında ve online alışverişte www.boyner.com.tr ‘de geçerlidir.
b. EGIFT numarası sadece online alışverişte www.boyner.com.tr ‘de kullanılabilecektir.
c. EGIFT QR Kodu ise sadece Boyner – YKM mağazalarında kullanılabilecektir.
d. Kelebek kampanyaları dahil tüm indirim ve kampanyalarda geçerlidir.
e. Hediye Çeki ve Ürün Hediyesi kampanyalarında geçerli değildir.
f. Outlet mağazalarda geçerli değildir.
g. Kullanım süresi yoktur.
h. EGIFT yüklenen bakiyeleri farklı alışverişlerde parçalı olarak kullanabilirsiniz.
i. EGIFT bakiyesi üzerinde yapılan harcamalar için nakit veya kredi kartı  ile ödeme yapılabilir.
j. EGIFT numarası ve kodları hamilinedir. Kayıp halinde takip edilemez, iptal edilemez ve iadesi yoktur.
9.Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
10.Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
11.LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
12.Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
13.Daha fazla bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.



İlgili etiketler : Lg, Lg Klima, Klima Kampanyası, Klima, Boyner,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ağustos 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Ağustos 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2018
  • Trafik

    : 912