Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LG Çamaşır Makinesi Alana OMO Deterjan Hediye!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 725 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,85 puan almıştır.
LG Çamaşır makinelerine özel kampanya!

1 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında LG çamaşır makinesi alanlara OMO deterjan hediye!

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya 01 Ocak 2019 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında sadece LG Premium mağazalarda geçerli olup LG çamaşır makinelerinde geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır.
2. Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: satın aldığı çamaşır makinesinin kurulumunu LG yetkili servisine yaptırması gerekmektedir. En geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar http://www.lgilekazan.com/ adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyad, Telefon, E-posta, Adres, Kurulum bilgilerini girmesi ; Çamaşır makinesi faturasının ve Çamaşır makinesi kurulumu sırasında teslim edilen servis formunun fotoğrafını net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi en geç 60 gün içerisinde kargo ile teslim edilecektir. Hediye ürün belirtilen süre içinde tarafınıza ulaşmadıysa LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak bilgi alınız. Lütfen Çamaşır makinesi kurulumunuz için LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE) arayarak randevu almayı unutmayınız. Belirtilen süre içerisinde Çamaşır makinesi kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmayan ve online katılım sayfasından başvurularını eksiksiz ve hatasız tamamlamayan tüketiciler kampanyadan faydalanamazlar. Hediyeler tüketicilere ücretsiz olarak teslim edilecektir. Hediye gönderim adresi olarak yalnızca Türkiye sınırları içerisindeki adresler kabul edilmektedir. Katılımcı tarafından verilen adresin yanlış olmasından kaynaklanan teslimat problemlerinden (Ürün kurulum adresinin bulunamaması, başka bir kişiye teslim edilmesi vs.) LG sorumlu değildir Herhangi bir ücret talep edilmesi durumunda ödeme yapılmamasını önemle hatırlatırız.
3. Gönderim sırasında üçüncü kişilerden kaynaklı oluşabilecek hasar, zarar, kayıp vb. durumlardan LG sorumlu değildir.
4. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir.
5. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
6. Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
7. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
8. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
9. Daha fazla bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.
10. Kullanıcı tarafından verilen tüm bilgiler LG’nin Gizlilik Politikası kapsamında işleme alınacaktır.



İlgili etiketler : Lg, Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2019
  • Trafik

    : 725