Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Latin Ateşi Ege Perla AVM'de Yükseliyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1062 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 4,05 puan almıştır.
Ege Perla Dans Geceleri Devam Ediyor!

Müzik, dans ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren ve büyük beğeni toplayan Ege Perla Dans Geceleri, yeniden misafirleri renkli bir geceye davet ediyor. 16 Kasım Cuma akşamı dördüncüsü düzenlenecek olan Ege Perla’da, yediden yetmişe dans etmeyi seven herkes Latin müziğinin ritmiyle yerinde duramayacak!

Her zaman ilgi gören etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayan Ege Perla, 16 Kasım Cuma akşamı, kesintisiz müzik ve dansın buluştuğu, yoğun ilgi gören Dans Geceleri’nin 4.’sü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye Salsa Şampiyonu, Türkiye Salsa Yarışması A Klas On2 ve On1 1.leri Hazal Akyüz ve Onur Tura ile Türkiye Salsa Yarışması A Klas Yarışmacıları Gökçe Şahintürk ve Serkan Övet’in sahne şovlarıyla göz dolduracağı gecede, misafirler Latin müziğinin ritmiyle eğlenceye yine Ege Perla’da doyacak.

Latin müziklerinin coşkusu ve ritmik dünyasına ev sahipliği yapan Ege Perla’da, hem katılımcılar hem de izleyenler dansın büyüsüne kapılacak. Büyük küçük herkes doyasıya eğlenmenin keyfini çıkarırken, Latin danslarını öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyenler de unutulmayacak bir deneyim yaşayacak.
Duygularınızı ve enerjinizi dansla yansıtacağınız bu renkli gecede kesintisiz eğlence için saat 20.00’de Ege Perla’da yerinizi alın.

Program:
20.00 Açılış
21.00 Türkiye Salsa Şampiyonu, Türkiye Salsa Yarışması A Klas On2 ve On1 1.leri
Hazal Akyüz ve Onur Tura
22.00 Türkiye Salsa Yarışması A Klas Yarışmacıları Gökçe Şahintürk ve Serkan Övet



İlgili etiketler : Ege Perla, Ege Perla Dans Geceleri, Dans, Eğlence,

Kampanya Sahibi

Ege Perla AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Kasım 2018
  • Trafik

    : 1062