Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

KentPark'tan Sevgililer Günü'ne Özel Paris Seyahati Hediyeli Yarışma!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 877 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 3 puan almıştır.
Kentpark’ta Eyfel Kulesi önünde fotoğrafını #kentparktaaskbaskadir hashtagi ile paylaşan 3 çift Paris Seyehati kazanma şansı yakalıyor!

Kentpark AVM daha önce benzeri görülmemiş bir yarışma ile sosyal medyaya damgasını vuruyor! 'Kentpark'ta Aşk Başkadır' yarışması ile 3 çift Paris'te mükemmel bir tatil kazanıyor!

Danimarka'da özel olarak üretilen ve 7 metre yüksekliğinde olan Eyfel kulesi, Kentpark AVM ana giriş kapısında kurulu bulunuyor. Müşterilerin ilgisini çeken bu platform, hem eğlendiren hem de kazandıran bir yarışma olma özelliği taşıyor.

22 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında Kentpark'ta kurulan devasa Eyfel Kulesi ile en yaratıcı fotoyu çek, #kentparktaaskbaskadir hashtagi ile Instagram hesabında paylaş, en çok oy alanlardan birisi sen ol, Paris'te çift kişilik tatil kazanma şansı yakala!

Yarışma Detayı:
1. Yarışma 22 Ocak 2018 (saat:15.00) tarihinde başlayıp, 14 Şubat 2018 (saat: 22.00) tarihinde sona erecektir.
2. Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Kentpark Alışveriş Merkezi içerisinde yarışmaya katılmak isteyen çiftlerin zemin katta kurulacak olan Sevgililer gününe özel Eyfel Kulesi dekorunun önünde fotoğraflarını çekip, instagram üzerinden #kentparktaaskbaskadir hashtagini kullanarak paylaşması gerekmektedir. Katılımcılar, ınstagram fotoğraf yükleme adımından sonra www.kentparktaaskbaskadir.com/instagram.username (ücretsiz) üzerinden otomatik olarak kullanıcı profili oluşturacaktır. Juri oylaması belirtilen web sitesi üzerinden yüklenen fotoğraflar üzerinden gerçekleşecektir. Yükledikleri fotoğraflardan jüri üyelerinin belirlediği 3 katılımcıya Jolly Tour'dan çift kişilik Paris Seyahati hediye edilecektir.
Jüri üyeleri;
Alaattin Emre Elbeyoğlu, Flatart Kurucu Ortak
Özgür Başaran, Kentpark Alışveriş Merkezi Genel Müdürü
Fethi Mağara, Fotoğraf Sanatçısı
3. İlk 10 yarışmacı oylama sonucu seçilecek olup, jüri ilk 10 üzerinden kazanan 3 çifti belirleyecektir.
4. Yarışma sonuçları 17 Şubat 2018 saat 17.00’den sonra www.kentpark.com.tr adresinden ilan edilecektir.
5. Yarışmaya Kentpark çalışanları, mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
6. Yarışmaya ancak gerçek kişiler katılabilir Tüzel kişiler, markalar değerlendirme kapsamına alınmayacaktır.
7. Aldatıcı olarak kullanılan sosyal medya isimleri, mail adresleri, telefon numaraları eşleştirilme yapılmadığı zaman otomatik olarak silinecektir.
8. @kentparkavm Instagram hesabını takip etmek zorunludur. Gizli profiller yarışmaya katılmaz.
9. Kazanılan seyahat bir başkası tarafından kullanılamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.
10. Kazanan ilk 3 kişiye çift kişilik 3 gece 4 gün Paris seyahati hediye edilecektir.
11. Kazanan yarışmacının pasaport, vize ve seyahat sigortasi, yurtdışı cıkış fon masrafları tura dahil değildir.
12. Tur kalkışı Ankara, İstanbul ve İzmir’den başlayabilir. Başlangıç yerinden Paris’e, Paris’ten başlangıç yerine kadar uçak biletini kapsayan tur verilecektir. Farklı şehirlerden gelecek kazananların ara bağlantı yol ücretlerini üstlenmeyecektir.
13. Kazanan yarışmacılar yanlarında 3. bir kisiyi götürmek istemeleri durumunda ayrıca tur saatin almak durumundadırlar, hediye verilmiş olan odaya 3. Kisi eklemesi yapılamaz.
14. Kazanan yarışmacıların yurtdışındaki otellerde konaklaması oda kahvaltı olup, bunun dışındaki öğünler ve ekstra harcamalar kazanana aittir.
15. Tur tarihleri 2018 yılı içerisinde olmak koşulu ile belirlenecek olup, bu tarihler özel gün ve bayramları kapsamayacaktır.
16. Kazanan yarışmacılar verilen seyahat tarihleri alternatifleri dışında tercih yapamaz.
17. Panoramik sehir turları dışındaki tüm extra turlar kazanana aittir.
18. Seyahat hediyesi kazanan yarışmacı ile karşılıklı mutabık kalınarak 31.12.2018 tarihinde kadar kullanılabilecektir.
19. Kazanan yarışmacıların açıklanmasının ardından 22 Şubat-07 Nisan 2018 (45 gün)tarihleri arasında Tur başvurularını yapıp tarihlerinin belirlemeyen katılımcılar hiçbir hak talep edemez.
20. Kentpark AVM, yabancı uyruklu profillerden gelen üyelikleri ve geçerli bir sosyal medya profili olmayan ve çeşitli forumlar aracılığıyla bedel karşılığı üye yapılan hesap sahiplerinin yarışmacıyı oylamasını tespit etmesi durumunda hiçbir uyarı yapmaksızın yarışmadan diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
21. Kentpark AVM yönetim personeli, Kentpark AVM bünyesinde yer alan mağaza sahipleri ve personelleri, Kentpark AVM’ye fikri veya teknik destek sağlayan, yarışma ile ilgili bağlantılı kuruluşların personelleri yarışmaya katılamazlar. Kentpark AVM, burada belirtilen personellerin katılımlarını tespit etmesi durumunda kazandığı ödülü iptal etme hakkını gizli tutar.
22. Yarışma katılımcılarına ait e-mail ve telefon numaranızı Kentpark AVM çeşitli promosyon ve etkinlik tanıtımları için kullanma hakkını saklı tutar.
23. Yarışmacıların kurallara uyup uymadığının değerlendirilmesi Kentpark AVM yönetimi tarafından yapılacaktır.
24. Kentpark AVM, yarışma kural ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Kentpark Avm, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Kampanyası, Kentpark Avm Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

KentPark
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ocak 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2018
  • Trafik

    : 877

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024696 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024690 defa incelendi
  • CardFinans Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    CardFinans'ınızla harcayın, sevgililer gününe özel 750 TL ParaPuan kazanın! CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 1-19 Şubat arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL...
    1 Şubat 2024490 defa incelendi
  • Atasun Optik Atasun Optik'ten Sevgililer Günü'ne Özel 150 TL İndirim!

    Atasun Optik'ten Sevgililer Günü'ne Özel 150 TL İndirim!

    İlk Görüşte Aşk! Aklınıza gelebilecek bütün güneş gözlüğü markalarının en şık modellerini uygun fiyat bol seçenek ile bir araya getiren Atasun Optik,  3 - 18 Şubat 2024 tarihleri...
    3 Şubat 2024458 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024204 defa incelendi