Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kentpark AVM Porsche Macan Çekiliş Kampanyası 2017

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1054 defa incelendi
  • Puan : star star star star 20 incelemede 3,5 puan almıştır.
KentPark Alışveriş Merkezi'nden yapacağınız alışverişlerde 2017 Model Porche Macan Otomobile Sahip Olmaya Çok Yakınsın!

KentPark Alışveriş Merkezi'nden 18 Şubat 2018 tarihine kadar, aynı gün içerisinde toplam 200TL ve katları alışverişinde kampanyaya katılma şansı yakala.

Kampanya Detayı:
*Bu kampanya Kentpark Alışveriş Merkezi İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 18.10.2017 tarihli 40453693-255.01.02-E.4182 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
*Kampanya 23 Ekim 2017 (10:00) – 18 Şubat 2018 (22:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.
*Çekilişte ikramiye olarak 1 kişi 2017 model Porsche Macan Otomobil kazanacaktır.
* Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Kentpark Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan (Kentpark Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan banka ve bankamatik işlemleri, döviz işlemleri, TL /dakika yüklemeleri , mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri , tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, tobacco shoptan yapılan alışverişler ve şans oyunları kampanyaya dahil değildir.) kampanya tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200TL’ye 1 çekiliş hakkı), alışveriş yapıp danışma noktasına geldiklerinde kimlik ve iletişim bilgilerini paylaşacaklar, kampanya kayıt işlemi sonrasında Winner Cardlarına yapılan alışveriş tutarını işleteceklerdir.
*Kampanyaya katılan katılımcılar kampanya tarihleri arasında aynı günde yapılan (toplamda 200 TL ve katları tutarında) alışverişlerini kampanya bitimine kadar istedikleri tarihte danışma bankosundan işletebilirler.
* Katılımcıların Alışveriş Merkezi içinde danışma bankosuna giderek, kampanya ve kişisel bilgilerin yükleneceği Kentpark’a özel ve sadece başvuran kişiye ait Winner Card (chipli) başvuru formunu doldurarak imzalamaları gerekmektedir.
* Winner Card başvuru formunda bulunan bilgilerin eksiksiz dolduran katılımcının kendisine ait tüm kişisel bilgiler, alışveriş karşılığında aldığı fiş/faturadan kaynaklanan kampanya katılım hakları için verilen seri numaraları ve diğer alışveriş bilgileri detaylı olarak önce CRM programına sonrada kişiye özel Winner Carda yüklenecektir.
* Tüm bilgilerin Winner Carda yüklenmesinden sonra kişiye özel kart katılımcının kullanımına verilecektir.
* Katılımcı tekrar alışveriş yapması halinde, Winner Card başvuru formu doldurmadan, kendisine verilen kişiye özel Winner Cardını danışmadaki görevli personele fiş/fatura ile vermesi yeterli olacak, yeni fiş/faturadan kaynaklanan katılım hakları Winner Card yüklenecektir.
* Katılımcı sadece kendine ait olan Winner Card ile dijital kiosklardan topladığı kampanya katılım haklarını istediği zaman görebilecektir.
* Katılımcıların alışveriş karşılığında alınan fiş/faturalarını kampanya standında veya danışmada bilgisayar ortamında kayıt altına aldırması ve Winner Card fiş/fatura miktarına bağlı olarak çekilişe katılma haklarının girilmesini sağlamaları gerekmektedir.
* Noter huzurunda yapılan çekilişte çıkan seri numarasına sahip kişi otomobili kazanmaya hak kazanacaktır.
* Taahhüt edilen ikramiyenin adet, marka ve modeli 1 kişiye verilecektir.
* Kampanyaya sadece mülkiyeti Kentpark AVM ye ait Winner Card sahipleri katılacaktır.
* Katılımcıların kampanya sonuna kadar Winner cardını ,fiş/faturalarını ve çekiliş haklarının bulunduğu bilgisayar çıktılarını saklaması gerekmektedir.
* Kayıt altına alınan tüm kişisel ve fiş/fatura bilgileri Kentpark’ın CRM datasında toplanacak ve kampanya sonunda notere teslim edilecektir.
* Katılımcının kazanması halinde kampanya hediyesi otomobili alması için Winner Cardını beyan etmesi gerekmektedir. Bunlardan Winner Cardın,fiş/faturasının ve çekiliş haklarının bulunduğu
bilgisayar çıktısının beyan edilmemesi halinde kampanya hediyeleri verilmeyecektir. Beyan edilen
fiş/faturadaki bilgiler ile Winner Cardtaki bilgilerin eşleşmemesi halinde de kampanya hediyeleri verilmeyecektir.
*Çekilişe Kentpark AVM çalışanları, Kentpark AVM'de yer alan mağazaların sahipleri ve çalışanları katılamaz. Eğer katılır ve çekilişi kazanırsa hediyeleri kazanma hakkı olmayacaktır.
*Çekiliş 24 Şubat 2018 günü saat 16.00’de Kentpark AVM -1.Bodrum kat fuaye alanı Eskişehir yolu 7.km.No:164 Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara adresinde yapılacaktır.
*Çekiliş için toplam katılımcı sayısının rakam sayısının hanelerini oluşturabilecek kadar numaralı topların çekilmesi suretiyle noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleşecektir.
*Çekiliş sonuçları 27 Şubat 2018 tarihinde Akşam Gazetesinde yayınlanacaktır. Ayrıca, çekiliş sonuçları www.kentpark.com.tr adresinden ilan edilecektir.
*Katılımcıların ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.
*Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.Asil talihlilerin son başvuru tarihi: 14.03.2018,Yedek talihlilerin son başvuru tarihi: 29.03.2018’dir.İkramiyelerin son teslim tarihi 13.04.2018’dir.
* Kentpark Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan banka ve bankamatik işlemleri, döviz işlemleri, TL / dakika yüklemeleri , mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri , tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, tobacco shoptan yapılan alışverişler ve şans oyunları kampanyaya dahil değildir.
-Kampanyaya sadece Winner Kart sahibi müşteriler katılabilir.
-Katılımcıların fiş/faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabilecektir.
-Winner Kart üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan winner kart sahibi müşterilerine çekiliş hakkı verilmeyecektir.
-Kampanya tarihleri arasında yapılan alışverişlerini iade veya iptal eden katılımcıların çekiliş hakkı iptal edilir.
-Winner Kart bilgileri ile faturada yer alan bilgilerin aynı olması gerekmektedir. Fatura bilgileri farklı olan müşterilere katılım hakkı verilmeyecektir.
-İkramiye tesliminde fiş/fatura ve bilgisayar çıktısı ibrazı zorunludur.
-Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşların ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibraz etmeleri zorunludur.
- Kampanyaya Kentpark AVM çalışanları, Megatürk İnşaat Turizm ve İşl.A.Ş, Jones Lang LaSalle Gayrimenkul Hizmetleri Tic. A.Ş, AVM Ortakları Proje Yönetimi A.Ş çalışanları , mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
-İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.



İlgili etiketler : Porsche, Kentpark Avm, Kentpark Çekiliş, Otomobil Çekilişi, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

KentPark
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Şubat 2018
  • Trafik

    : 1054

Benzer Kampanyalar

  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024379 defa incelendi
  • Magnum Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Bu Yıl Hazzın Kapıları 2 Porsche Taycan'a Açılıyor! 1 Nisan - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Magnum Çubuklardaki şifreyi tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj ile gönderin veya...
    2 Nisan 2024380 defa incelendi
  • Nescafe Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress ile Hediyeleri Kazasn! 1 Mart 2024 - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında iki farklı dönemde gerçekleşecek kampanyada promosyonlu Nescafé Xpress açma kapaklarının altındaki...
    8 Mart 2024631 defa incelendi
  • Lila Kozmetik Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik ile Saçınız da Arabanızda Çok havalı.... 1 Mart 2024 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Lila Kozmetik'e ait promosyonlu Maxx Deluxe (Beauty Expert) Kit Boya 282 gr, Maxx...
    20 Mart 2024325 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024173 defa incelendi