Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İstikbal'de Beklenen Büyük İndirim Başladı!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1304 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,26 puan almıştır.
Beklenen Büyük İndirim Şimdi İstikbal'de

İstikbal Mağazalarında Yeni Sezon ürünlerde %50 indirim ve 1.400 TL Hediye çeki fırsatı sizleri bekliyor.

31 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yeni Sezon Halı ve Ev Tekstil Ürünlerinde 2. Ürüne %50 İndirim, Yatak ve Bazalarda 2. Üründe %30 İndirim ve 1400 TL'ye varan hediye çeki verilecektir.

Kampanyamız boyunca İstikbal Mağazalarından, İstikbal ve Deco Markalı ürünlerden (yatak - baza ürün gurubu hariç), tek seferde her 9.900 TL tutarında alışveriş yapan tüketicilerimize 1.400 TL değerinde Hediye Çeki ya da tek seferde her 6.900 TL tutarında alışveriş yapan tüketicilerimize 700 TL değerinde Hediye Çeki verilecektir. Söz konusu alışverişlerin aynı İstikbal Mağazasından ve tek seferde yapılması gerekmektedir. 6.900 TL altındaki alışverişlere hediye çeki verilmez. Kampanya kapsamında kazanılan hediye çeki, çekin kazanıldığı İstikbal Mağazasından 31 Ekim 2016 tarihine kadar kullanılabilecektir. Çek kullanımına ilişkin ayrıntılı bilgi hediye çekinin arkasındadır.

Ev Tekstili ve Halı ürün grubunda 2. üründe %50 indirim uygulaması yapılacak olup, tüketicilerimizin almış olduğu 2 üründen fiyatı daha düşük olan ürünü %50 indirimli olarak alabilecektir.

Yatak ve Baza ürünlerinden yapılacak alışverişlerde 2. üründe %30 indirim uygulaması yapılacak olup, tüketicilerimizin almış olduğu 2 üründen fiyatı daha düşük olan ürün %30 indirimli olarak verilecektir. 2. üründe %30 indirim uygulaması Hediye çeki kampanyası ile birleştirilemez.
 
Kampanya ve tavsiye edilen perakende fiyatlarımız 01.08.2016 - 31.10.2016 tarihleri arasında geçerlidir. İstikbal, ürünleri üzerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. KDV veya diğer vergi oranlarında olabilecek değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Belirtilen kampanya tarihinden önce kampanyayı sona erdirme hakkı mahfuzdur. Kampanya koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için, lütfen bir İstikbal yetkili satıcısı’na başvurunuz. Tipografik hatalardan İstikbal sorumlu tutulamaz. Peşin fiyatına 12 taksitle ödeme koşulları mobilya ürün grubunda Axess üyesi olan bayilerimizde geçerlidir. Ev tekstili ve halı ürün grubunda kredi kartı avantajı 9 taksit ile sınırlıdır. Peşinat +11 taksit seçeneği senetli satış yapan bayilerimizde geçerlidir.



İlgili etiketler : İstikbal, İstikbal Kampanyaları, Hediye Çeki, İndirim, Kampanya, Halı, Ev Tesktili, Baza, Mobilya,

Kampanya Sahibi

İstikbal
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1304

Benzer Kampanyalar