Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İstanbul Optimum BMW 418i Gran Coupe Çekiliş Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1085 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 3,02 puan almıştır.
Yenilenen İstanbul Optimum'dan Yepyeni Kampanya!

Yenilenen ve değişen İstanbul Optimum, ferahlayan yeni yüzü, yepyeni alışveriş deneyimleri ve sürpriz çekiliş fırsatları ile sizleri de değiştiriyor. 15 Kasım 2017 - 11 Mart 2018 tarihleri arasında, aynı gün içerisinde, toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapın, BMW 418i Gran Coupé kazanma şansı yakalayın!


Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Feriköy Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü'nün 07.11.2017 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.4945 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
  • 15.11.2017 (Saat:10.00) - 11.03.2018 (Saat:22.00) tarihleri arasında İstanbul ilinde bulunan İstanbul Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi içindeki tüm mağazalardan (Istanbul Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/atm'lerden alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek alımları, şans ve talih oyunu harcamaları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, Tl/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki ve gift kart ile yapılan alışverişler kampanyadan hariçtir) aynı gün içinde toplamda 150.-TI. ve katları tutarında (her 150.-TUye bir çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya standına gelip fiş/fatura/e-faturalarını ibraz eden Optimum Club Kart üyelerine üzerinde çekilişe katılım no, kart no, ad, soyad, adres, telefon ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir. Optimum Club üyelik Programına katılım ücretsizdir ve üye olmayan müşteriler form doldurarak üye olabilir.
  • Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden katılımcılann çekiliş hakları iptal edilecektir. Ad-soyad bilgileri eksik veya kayıtlı olmayanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Optimum (lub üyesinin ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır.
  • Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz.
  • Mali değeri olmayan belgeler ile fiş/fatura dışındaki (tahsilat makbuzu, sipariş fişi) belgeler geçerli değildir. Fiş/fatura fotokopisi ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Fiş/fatura/e-faturanın avm içinde bulunan mağazadan kesilmiş olması zorunludur. AVM'deki mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler (ürün teslimatı Istanbul Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalanndan yapılan) kampanyaya dahil edilmez.
  • Özel indirimli faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve bu tutara göre çekiliş hakkı verilir.
  • E-fatura ile katılımda, sadece Istanbul Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalarından yapılan alışverişe ait e-faturanın bilgisayar görüntüsünün bastırılarak kayıt görevlisine ibraz' ve bir nüshasının çekiliş kayıt noktasına bırakılması şartıyla kampanyaya katılım yapılabilir. Urün iadesinde, kasa fişi/fatura aslı ile bilgisayar çıktısının aslının ibrazı ve bu belgenin çekiliş kayıt görevlisine iade edilmesi gerekmektedir.
  • Katılımcılar
    fiş/fatura/e-faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir. Çekilişte 1 kişi Bmw 418i Gran Cou0 Prestige 2017 Model Otomobil (değeri: 237.600,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.
  • Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 20.03.2018 tarihinde saat 14.00'da İstiklal Cad. No:2/B Yenisahra Ataşehir/Istanbul adresinde bulunan Istanbul Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi ortak alanında, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan talihliler 26.03.2018 tarihinde Milliyet Gazetesi Türkiye Baskısında duyurulacaktır.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Feriköy Gayrimenkul Yatırım Inş. Tur. San. ve Tic. As. sorumlu tutulamaz.
  • Asil talihliler 10.04.2018 tarihine kadar, yedek talihliler 25.04.2018 tarihine kadar kimliği, iletişim bilgileri, ikramiye kazandığı fiş/faturası/e-faturası ve bilgisayar çıktısı ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım'ın Gülbahar M. Cemal Surun' S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresindeki ofisine şahsen başvurmalan ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır.
  • Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. ikramiye tesliminde fiş/fatura/e-fatura ve bilgisayar çıktısı ibrazı zorunludur.
  • Türkiye'de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur.
  • Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. sahipleri ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye bağlı şirket çalışanları İstanbul Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi içerisinde yer alan mağaza sahipleri ve mağaza çalışanlan, Feriköy Gayrimenkul Yatınm In;. Tur. San. ve Tic. AS. sahipleri ve çalışanları, Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri San. A.Ş çalışanları, Siteplus Entegre Tesis Profesyonel Site Yönetim ve Temizlik Hizmetleri Tic. A.S. çalışanları, Omega İleri Teknoloji Çözümleri Yazılım Ild. Şti. çalışanları, tüzel kişiler, U2 Tanıtım çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamazlar.
  • Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir.
  • Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez.
  • Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : İstanbul Optimum, İstanbul Optimum Outlet, İstanbul Optimum Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Otomobil Çekilişi, Çekiliş, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Optimum Outlet İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Mart 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Mart 2018
  • Trafik

    : 1085

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024157 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024315 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024157 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 202462 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023663 defa incelendi