Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İstanbul Modern Çocuk Atölyeleri Akasya'da

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1613 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 3,07 puan almıştır.
İstanbul Modern Çocuk Atölyeleri Akasya AVM'de başlıyor! 

Nisan Ayı boyunca Akasya AVM -1 etkinlik alanında Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 - 14:30 ve 16:00 saatlerinde her gün 3 farklı seansta gerçekleşecek Atölye çalışmalarında çocuklar el becerilerini geliştirecek, hem eğlenecek hem de öğrenecekler. 14 Nisan’da 6-10 Yaş Çocuk Atölyeleri’nde minyatürden kuklalar, 15 Nisan’da ise 4-6 Yaş Aile Atölyeleri’nde çamurdan köfteler, 21 Nisan'da Geometrik Kahramlar, 22 Nisan'da Dönüşen Çizgiler, 28 Nisan'da Uzaylı Hetkeller ve 29 Nisan'da da Patates Baskısı yapılacak.

14 NİSAN / MİNYATÜRDEN KUKLALAR (6-10 Yaş)
Çocuklar bu atölyede, minyatür sanatının örneklerini inceleyecekler. Minyatür görsellerinden yola çıkarak kartondan kukla kalıpları hazırlayacak ve Kalıpları sevdikleri renklerle boyayıp kuklalarını hazırlayacaklar.

15 NİSAN / ÇAMURDAN KÖFTELER (4-6 Yaş)
Çamurdan Köfteler Atölye çalışmasında çocuklar anneleri ile birlikte eski sokak oyunlarını yeniden canlandıracaklar. Çamurlara form verip köfte, solucan ya da çeşitli formlar oluşturacak, hazırladıkları bu tasarımlarla oyunlar oynayacaklar.

21 NİSAN / GEOMETRİK KAHRAMANLAR (6-10 Yaş)
Çocuklar Geometrik Kahramanlar atölye çalışmasında, geometrik şekillerden yola çıkarak kahramanlar yaratacaklar. Atölye yüzümüzü oluşturan her bir öğenin görsellerini içeren parçaların rastlantısal biçimde bir araya getirilmesi ile başlayacak atölye çalışmasında, şekillerin birbirleri ile olan ilişkisini karakter tasarımındaki etkisi üzerine düşünen çocuklar, bu defa geometrik şekilleri kahramanlara dönüştürecekler.

22 NİSAN / DÖNÜŞEN ÇİZGİLER (4-6 Yaş)
Sanat eğitimi kuramlarına göre "karalama" ya da "şema öncesi" dönemde olan çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlayan atölye çalışmasında, karalama ifadelerinin sanatsal gelişimdeki önemini vurgulamayı hedefler. Program, çocukların farklı çizgi kaliteleri üretmeleri, annelerin ise bu çizgilere çeşitli desen eklemeleri yapıp kolektif bir resme dönüştürmeleri ile tamamlanır.

28 NİSAN / UZAYLI HEYKELLER (6-10 Yaş)
Çocuklar Uzatlı Heykeller atölye çalışmasında kullanılmayan nesneleri geri dönüştürerek heykellerinde yarattıkları karakterlerin uzuvlarında değerlendirecekler. Atölye çalışmasında çacuklar farklı bir gezegende yaşayan hayali bir canlının nasıl görünebileceğini tasarlanması ile başlayacak ve ardından tasarımlarını heykellere dönüştürecekler.

29 NİSAN / PATATES BASKILAR (4-6 Yaş)
Etkinlikte çocuklar, anneleri ile birlikte el baskı ve patates baskı gibi teknikleri kullanarak boyalar yardımıyla kompozisyonlar oluşturacaklar.

Atölye çalışmasında anneler patateslere şekiller çıkaracak, şekilli patatesleri resim yüzeyinde kullanan çocuklar, annelerinin de yardımı ile kolektif resimler hazırlayacaklar.




İlgili etiketler : Akasya Avm, Çocuk Etkinlikleri,

Kampanya Sahibi

Akasya AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Nisan 2018
  • Trafik

    : 1613