Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ING Bank'tan Yeni Emeklilere 2 Kat Promosyon

  • 7 yıl önce eklendi
  • 988 defa incelendi
  • Puan : star star 20 incelemede 2,25 puan almıştır.
Yeni emekli olan kişilerin tercih edebilecekleri bankalar arasında yer alan ING Bank, yeni emekli maaş müşterilerine de 900 TL'ye kadar nakit promosyon kampanyası başlattı.

ING Bank, SGK İl/İlçe Müdürlüklerinde 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren uygulanacak olan ve ilk defa bağlanan aylık ödemeleri ve ikramiye ödemelerinin kişilerin tercih ettiği bankadan ödenmesine ilişkin sistemde, maaş alımı için tercih edilebilecek bankalar arasında yer aldı.

ING Bank'ın, 3 yıl süre ile emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden tüm emeklilere yönelik kampanyası yeni emekli olan ve maaşını ING Bank'tan almak isteyenler için de geçerli oldu. Kampanya çerçevesinde ING Bank, 3 yıl süre ile emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden tüm yeni emeklilere 450 TL'ye kadar net promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.

Ayrıca, vadesiz mevduat hesabından bir otomatik ödeme talimatı verip, 10 bin TL ve üzeri tutarda 36 ay ve üzeri vadelerde ihtiyaç kredisi kullananların ise promosyonunu ikiye katlıyor. Bu kapsamda aylık emekli maaşı 1.000 TL'ye kadar olan emeklilere 600 TL 1.000 TL ve 2 bin TL arasında olanlara 750 TL 2 bin TL ve üzerinde olanlara ise 900 TL net promosyon ödemesi yapılıyor.

Üstelik maaşını ING Bank'tan alan emekliler tüm diğer banka ATM'lerinden ücretsiz para çekebiliyor ve kendilerine özel müşteri temsilcisi ile Çağrı Merkezi'nden kolay ve hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

ING Bank emeklilere özel avantajlar sunuyor
ING Bank, emekli müşterilerine uzun zamandır sunduğu özel avantajlara yenilerini ekledi. Maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler promosyon ödemelerinin yanı sıra bir çok bankacılık ürün ve hizmetlerinden çok daha uygun koşullarda yararlanma imkanına kavuşuyor. ING Bank Çağrı Merkezi'ni arayan emekliler, 7/24 doğrudan kendilerine özel müşteri temsilcilerine bağlanarak ayrıcalıklı hizmet alabiliyor. Ayrıca bütün banka ATM'lerinden ücretsiz para çekebiliyor.



ING Bank Adresine Git!

İlgili etiketler : Ing Bank, Emekli Maaşı, Promosyon,

Kampanya Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 988