Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İki Beyaz Kapağa 1,5L Fruko Hediye

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1607 defa incelendi
  • Puan : star star star 116 incelemede 3,08 puan almıştır.
1 Ağustos 2017 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında, İki Pepsi, Yedigün veya Fruko beyaz kapağa 1,5L Fruko hediye!

Kampanya Detayı:
·Kampanya 1 Ağustos 2017 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında, Fruko Meşrubat San. Ltd. Şti. tarafından T.C. sınırları içerisinde üretilmiş olan beyaz ve üzerinde “İki kapağa 1,5L Fruko hediye!” yazılı kapaklı ve kampanya etiketli Pepsi ve Yedigün 2,5L ürünlerinde ve kampanyaya katılan süpermarket ve hipermarket harici anlaşmalı perakende satış noktalarında geçerlidir.
·Üzerinde “İki kapağa 1,5L Fruko hediye”  yazılı iki adet beyaz kapağı kampanyaya katılan süpermarket ve hipermarket harici anlaşmalı perakende satış noktalarına götürerek tavsiye satış fiyatı 2 TL olan 1 adet 1,5L Fruko ürününüzü alabilirsiniz.
·Hediye ürünler sadece kampanyaya katılan süpermarket ve hipermarket harici  anlaşmalı perakende satış noktalarından temin edilebilir. Kampanyaya katılan süpermarket ve hipermarket harici anlaşmalı perakende satış noktalarını öğrenmek için kampanya danışma hattımıza ulaşarak bilgi edinebilirsiniz.
·Kapakların kaybedilmesi veya 30 Kasım 2017 tarihinden sonra iletilmesi durumunda hediye ürün teslimi yapılmayacaktır.
·Hediyelerin nakit karşılığı talep edilemez.
·Kampanya tüketicilere yöneliktir. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması, kapakların veya kampanya hediyelerinin ticaretinin yapılması yasaktır. Pepsi şüpheli durumlarda kapak veya boş şişe ibrazı talep etme, hangi noktadan ürün alındığı bilgilerini sorma ve şüpheli bulduğu durumlarda ödül vermeme hakkına sahiptir.
·Pepsi, kampanyayı sona erdirme ve kampanyada değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Değişiklikler www.pepsi.com.tr adlı internet sitesinden duyurulacaktır.
·Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Pepsi, Yedigün, Fruko, Pepsi Kampanyaları, Hediye,

Kampanya Sahibi

Pepsi
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Ağustos 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2017
  • Trafik

    : 1607