Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada.com Efsane Cuma Kampanyası 2018

  • 5 yıl önce eklendi
  • 882 defa incelendi
  • Puan : star star star star 6 incelemede 4 puan almıştır.
Efsane Cuma’da her şey efsane olur. Hayalini kurduğun veya ihtiyaç duyduğun ürünleri hemen şimdi sepetine atmaya başla, Efsane Cuma’da efsane indirimlerle alışverişini yap!

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada.com, dünyanın pek çok ülkesinde Kasım Ayının dördüncü perşembesi kutlanan Şükran Günü'nden sonraki gün  “Black Friday” olarak bilinen, markaların müşterilerine yılın en büyük indirimlerini sunduğu dev kampanya gününü, Ülkemizde "Efsane Cuma" olarak değiştiriyor, ziyaretçilerine yüzlerce üründe %80'e varan indirimlerle alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

Bu yıl Hepsiburada.com, "Efsane Cuma " kampanyasında 32 kategoride 550 milyon adet ürünü inanılmaz fiyatlarla satışa sunacak. Bu yıl ayrıca bilgisayar, cep telefonu, beyaz eşya, giyim, aksesuar, market vb. her zaman satışını yaptığı ürünlerin yanında "Efsane Cuma" kampanyasında arsa, daire ve prefabrik ev satışıda yapacak.

22 Kasım perşembe günü saat 20:00’de başlayıp, 24 Kasım saat 12:00’de sona erecek "Hepsiburada Efsane Cuma Kampanyası" Cep telefonunda 2 bin TL'ye bilgisayarlarda 3 bin TL indirimler uygulanacak.

Efsane Cuma'da Efsane Hizmet Çoklu Kredi Kartı ile Ödeme
Hepsiburada müşterileri alışveriş sırasında, ödeme bilgileri sayfasında ayrı bir ödeme yöntemi olarak sunulan ''Çoklu Kredi Kartı'' özelliğini seçerek, ödemelerini iki kredi kartına dağıtabilecekler.

Aynı zamanda, müşteriler kartlarından çekilecek tutarları kendileri belirleyip, her iki kredi kartına da farklı taksit seçenekleri uygulayabilecek.

Hizmeti sayesinde Hepsiburada müşterileri, kart limit yetersizliği sebebiyle tamamlayamadıkları siparişlerinin ödemesinin kalan bölümünü bir diğer kredi kartı ile tamamlayabilecek.

Çoklu Kredi Kartı özelliği ile aile üyeleri, arkadaşlar, çiftler Hepsiburada üzerinden verdikleri siparişlerini ortak olarak ödeme seçeneğinden yararlanarak beraber ödeyebilecek.

Hepsiburada Alışveriş Kredisi ile Efsane Cuma'da ihtiyaçlar ertelenmiyor
Müşteriler Efsane Cuma'da Hepsiburada üzerinden seçtikleri ürünlerden oluşturdukları 750 - 15.000 TL aralığındaki sepetleri için sigorta ücreti ödemeden anında kredili alışveriş yapabilecekler. Türkiye'de ilk defa uygulanan sistem ile 7/24 hem web hem de mobilden birkaç dakika içinde kolaylıkla Kredili Alışveriş mümkün oluyor.

Hepsiburada üzerinden Efsane Cuma'da diledikleri kategoriden ürünleri sepetlerine atacak müşteriler, satın alma işlemi öncesinde kredi ve faiz oranlarını görerek alışverişlerini kolayca tamamlayabilecekler.

Kredilendirme, oluşturulan sepete göre tanımlandığından Hepsiburada'daki 17 milyon ürün çeşidi için bu fırsattan faydalanmak mümkün. Alışveriş Kredisi çözümü kapsamında Hepsiburada, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Fibabanka ile iş birliği yapıyor.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Hepsiburada.com Kampanyaları, Efsane Cuma, Black Friday, İndirim,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Kasım 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Kasım 2018
  • Trafik

    : 882

Benzer Kampanyalar