Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada.com'da Maximum'lulara 75 TL'ye Varan MaxiPuan!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1068 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,58 puan almıştır.
16-30 Eylül 2017 tarihleri arasında Hepsiburada.com`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 50 TL MaxiPuan! Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasından katılan müşterilere ilave 25 TL MaxiPuan!
Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için:
-Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
- SMS göndererek kampanyaya katılmak için HEPSIBURADA yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından, İş Bankası kart sahipleri 4402'ye, Ziraat Maximum Kart sahipleri 4757'ye SMS göndermelidir. Gönderilecek SMS’ler, GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. -Maximum.com.tr sayfasından katılmak için “Kampanyaya Katılın” butonundan açılan formu doldurup “Gönder”e tıklayabilirsiniz. İlave 25 TL MaxiPuan sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerlidir.

MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra, 12 Ekim 2017 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 22 Ekim 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Ziraat Maximum Kart sahipleri sadece SMS göndererek katılabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Maximum, Hepsiburada.com Kampanyaları, Hediye Puan, Maximum Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1068

Benzer Kampanyalar