Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada.com'da Bilgisayarlarda KDV Kadar İndirim!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 608 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 3,44 puan almıştır.
Hepsiburada, "KDV'si Bizden" sloganıyla müşterilerine her ay bilgisayar kategorisindeki çeşit çeşit ürünü KDV tutarı kadar indirim yaparak sunmaya başladı. Hepsiburada müşterileri, 17 Ekim Çarşamba günü saat 17.00'den itibaren laptoplar, bilgisayar bileşenleri (ekran kartı, işlemci, ram, anakart, SSD), çevre birimleri, yazıcılar ve daha birçok üründe KDV tutarı kadar indirimle alışveriş yapmanın keyfini çıkarabiliyor.

Hepsiburada'dan 17-19 Ekim tarihlerinde KDV Sürprizi
Türkiye?nin Hepsiburada'sı, bilgisayar ve bilgisayar teknolojisi ürünleri satın almak isteyenlere özel olarak "KDV'si Bizden" sloganıyla başlattığı fırsatlar serisiyle, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olan KDV kadar indirim kampanyası, 17 Ekim Çarşamba günü 17.00?de başlayıp, 19 Ekim Cuma günü 23.59?a kadar devam edecek. Kampanyaya, yeni çıkan RTX ekran kartlarından her bütçeye uygun Asus, Lenova, HP, Dell, MSI laptoplar, Steelseries, Razer ve MSI?ın en sevilen oyuncu ürünlerinden Logitech mouse ve klavyelere kadar çeşitli teknolojik ürünler dahil olacak.

Hepsiburada bilgisayar kategorisi trend verilerini açıkladı
Hepsiburada'nın trend verilerine göre bilgisayar ürünlerine en fazla talep 25-40 yaş grubundan gelirken, 18-25 yaş grubunu oluşturan gençler ve öğrencilerin de bu kategoriye olan ilgisinin dikkate değer şekilde artış gösterdiği belirtildi. Paylaşılan verilere göre İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Bursa, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ illeri bilgisayar ürünlerine en fazla talep gösteren iller olarak sıralandı.

Bilgisayar kategorisinin "en"leri açıklandı
Hepsiburada "KDV'si Bizden" fırsat dönemlerinin en rağbet gören ürünleri de açıklandı. Listede ilk sırayı laptoplar alırken, ardından sırasıyla bilgisayar bileşenleri (ekran kartı, işlemci, ram, anakart, SSD), çevre birimleri ve yazıcılar geldi.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Bilgisayar, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Kasım 2018
  • Trafik

    : 608