Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gordion'da Harcadıkça Puan Kazanın, Puanlarınızı Keyifle Harcayın!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 607 defa incelendi
  • Puan : star star 35 incelemede 2,31 puan almıştır.
Gordion’da alışveriş yapmak gibisi yok.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, 15 Şubat - 17 Mart tarihleri arasında benzersiz bir kampanyaya imza atıyor, Gordion Card mobil uygulamasıyla alışverişlerinizi puana, puanlarınızı para yüklü Gordion Card'la kazanca dönüştürüyor.

Misafirlerini yıl boyu yepyeni trendler ve pek çok keyifli etkinlikle buluşturan Gordion AVM, yeni kampanyasıyla alışverişleri benzersiz fırsatlara dönüştürüyor. Hem Gordion Card mobil uygulaması hem de www.gordiondakazan.com adresini ziyaret edenlerin katılabileceği kampanya, 15 Şubat – 17 Mart 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya süresince, 20 TL ve üzeri tutardaki fişlerini mobil uygulama ya da Gordion danışma noktasından kaydettiren ziyaretçiler, yaptıkları alışverişin karşılığı kadar puan kazanmaya hak kazanacak. Gordion misafirleri her iki platformda da “alabileceğim hediyeler” bölümünden puanları karşılığında kazanacakları tutarı öğrenerek, para yüklü Gordion Card'larını alışveriş merkezinin danışma noktasından temin edebilecek. Detaylı bilgi www.gordiondakazan.com adresinde.

Gordion'dan yapılan alışverişlerin anında puan kazandırdığı, puanların 250 TL'ye kadar para yüklü Gordion Card'a dönüştüğü bu özel fırsattan yararlanmak isteyen herkes, Gordion'a davetli!



İlgili etiketler : Gordion Avm, Gordion Kampanyaları, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

Gordion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Şubat 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Mart 2019
  • Trafik

    : 607

Benzer Kampanyalar