Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gittigidiyor'dan Alışverişe, Burger King Menülerinde İndirim Hediye!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1257 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,65 puan almıştır.
Burger King ve GittiGidiyor yepyeni avantajlı bir kampanya başlattı...

GittiGidiyor’dan tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılar, gönderilen kod ile www.tiklagelsin.com üzerinden verdikleri Burger King® Whopper JR + King Chicken menü siparişlerini 27,25 TL yerine 17,50 TL’ye satın alma hakkı kazanıyor. Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ve e-ticaret platformu GittiGidiyor yepyeni ve avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 15 Şubat – 15 Mart arasında www.gittigidiyor.com üzerinden tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciler, Burger King online sipariş sitesi www.tiklagelsin.com ‘dan verdikleri Whopper JR + King Chicken menü paket servisi siparişlerini 27,25 TL yerine yalnızca 17,50 TL’ye satın alabilecek.

Burger King® tutkunlarının kampanyadan yararlanabilmeleri için www.gittigidiyor.com üzerinden yaptıkları alışverişin kodlarını kullanmaları yeterli. 31 Mart’a kadar geçerli olacak kampanya, alışveriş tutkunlarını Burger King lezzetleri ile buluşturuyor.

15 Mart’a kadar yapılacak olan alışverişlerden kazanılan kodlar 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya Detayı:
  • 15 Şubat - 15 Mart tarihleri arası (bu tarihler dahil) tek seferde yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişinizi başarıyla tamamlandıktan sonra (Ödeme satıcıya aktarıldıktan bir gün sonra), GittiGidiyor üyeliğinizde kayıtlı e-posta adresinize ve kayıtlı cep telefonu numaranıza kampanya katılım şifreniz gönderilecektir. Şifrenin kayıtlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza gönderilebilmesi için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan iletişim izni verdiğinizden lütfen emin olunuz. İletişim izni olmaması durumunda kampanya katılım şifreniz gönderilemeyecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için satın aldığınız ürüne 20 Mart 2017 tarihine kadar onay vermelisiniz. Son olarak, katılım şifresi size ulaştıktan sonra, tiklagelsin.com/kuponlarım sayfasındaki ?Kupon Kodu? alanına katılım şifrenizi girmeniz gerekmektedir.
  • Kampanya katılım şifresinin size ulaşması için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan kayıtlı e-posta adresinizin, cep telefonu numaranızın güncel olup olmadığınız kontrol ediniz. Ayrıca, Bildirim Ayarları sayfanızdaki SMS, E-posta duyurularını almak istiyorum seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olunuz. İletişim bilgilerinizin yanlış olması ve/veya GittiGidiyor'un SMS, E-posta duyurularını engellemeniz durumunda kampanyadan yararlanamazsınız.
  • Kampanya 15 Şubat 2017 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında sadece tiklagelsin.com üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olup, Burger King® Restoranlarında geçeli değildir.
  • Kampanyaya ayran dahil değildir. Portakal suyu ve limonata çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır. Paket Servis?te menü içeceklerine Pepsi (kutu), Pepsi Light (kutu), Yedigün (kutu), İce Tea Şeftali (kutu), İce Tea Limon (kutu), Fruko (kutu)'dan bir tanesi dahildir.
  • Kampanya banka puan kampanyaları hariç, GittiGidiyor'un başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Burger King indirim kodlarının son kullanım tarihi 31 Mart 2017'dır. Geçerlilik tarihine kadar kullanılmamış olan kampanya kodları geçersiz hale gelecektir. Geçerlilik tarihleri müşteri tarafından takip edilmelidir.
  • Kullanıcı, 15 Şubat - 15 Mart tarihleri arasında (bu tarihler dahil) herhangi bir zamanda işlemin iptal edilmesini talep ettiğinde indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır. Sadece satıcı kaynaklı nedenlerle iptal edilen işlemler için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz değerlendirilecek, iptal edilen üründe sağlanan indirim tutarı değerinde üyeliğinize tekrar indirim tanımlanarak size bilgi verilecektir.
  • Gittigidiyor'a kayıtlı kurumsal üyeler bu kampanyadan yararlanabilir.



GittiGidiyor Adresine Git!

İlgili etiketler : Gittigidiyor, Gittigidiyor Kampanyaları, Tiklagelsin.com, Burger King, Hamburger,

Kampanya Sahibi

GittiGidiyor
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Şubat 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mart 2017
  • Trafik

    : 1257