Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

GarantiOne'a Giren Interrail Biletlerinde %20 İndirim Kazanıyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 912 defa incelendi
  • Puan : star star star star 17 incelemede 3,76 puan almıştır.
Garanti Bankası’nın, 18-25 yaş arasındaki müşterilerine özel hazırladığı bankacılık uygulaması GarantiOne, Interrail programı kapsamında trenle Avrupa’yı gezmek isteyenlere fırsat sunuyor. 15 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında GarantiOne uygulamasını kullananlar, GençTur’dan alacakları Interrail biletlerinde %20 indirim kazanıyor.

Kampanya süresince GarantiOne uygulamasına girenler, kendilerine verilen kodla Gençtur’dan “1 Ay İçinde 7 Gün (Flexi) Genç” ve “1 Ay İçinde 7 Gün (Flexi) Yetişkin” Interrail biletini %20 indirimli fiyatla satın alacak. Kampanyadan, Gençtur’dan bilet alan ilk 1.000 kişi yararlanacak.

Kullanıcılarının yaşam tarzları ve tercihlerine uygun yenilikçi fırsat ve kampanyalar sunan GarantiOne, gençlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Gençlerin dünyasını tanıyan ve ne istediklerini iyi bilen GarantiOne, seyahat planı yaparken de onlara destek oluyor. Avrupa Demiryolları İşletmeleri tarafından uygulanan ve Avrupa kıtasındaki 30 ülkede ekonomik ulaşım imkanı sunan Interrail, aynı biletle, istenen yerde ve zamanda istenen trene binme olanağı sağlıyor. InterRail bileti satın alan gezginler Avrupa’nın 30 ülkesinde 5 gün ile 1 ay arasında ya da 30 Avrupa ülkesinden herhangi birisinde 3 ile 8 gün arasında sınırsız indi-bindi imkanıyla seyahat edebiliyor.


İlgili etiketler : Garantione, Interrail, Genç Tur, Bilet,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Nisan 2017
  • Trafik

    : 912