Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti, Üniversiteli Gençleri İstanbul Caz Festivali'nde Ağırlıyor!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 982 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3,43 puan almıştır.
“Garanti Caz Yeşili” markasıyla İstanbul Caz Festivali’ne sponsor olan Garanti Bankası, desteğinin 20. yılında, tüm Türkiye’den 100 üniversite öğrencisini bir arkadaşıyla beraber festivalde ağırlayacak. 5-10 Nisan tarihleri arasında “Garanti Caz Yeşili” sosyal medya hesaplarından sorulacak soruya doğru cevap veren 100 üniversiteli genç, kendisi gibi öğrenci olan bir arkadaşıyla birlikte, 4-20 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Caz Festivali’nden seçtiği konseri izleyebilecek.

Garanti; kampanyaya İstanbul dışından katılan gençlerin konaklama ve ulaşım masraflarını da karşılayacak. Yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek talihli gençler, 11 Nisan 2017 Salı günü Garanti Caz Yeşili sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Elif Güvenen, “Ülkemizde caz müziğinin, daha geniş kitlelerce sevilmesini sağlayan İstanbul Caz Festivali’ni, “Garanti Caz Yeşili” markasıyla 20 yıldır gönülden destekliyoruz. Bu kapsamda, İKSV’nin 45’inci yılına özel hazırladığı ve 1000 öğrenciye ‘Kültür Sanat Kart’ hediye ettiği kampanyadan ilham alarak biz de gençlere bir sürpriz hazırladık.  Garanti olarak 20. yılımız vesilesiyle, tüm Türkiye’den 100 üniversite öğrencisini 1 arkadaşıyla beraber İstanbul’da ağırlayacağız. Öğrenciler kendi istedikleri bir konseri festivalde izleyecekler. Dileğimiz, her yaştan caz severin festivalin keyfini çıkarması.” dedi.


İlgili etiketler : Garanti Bankası, İstanbul Caz Festivali, Festival, Konser,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Nisan 2017
  • Trafik

    : 982