Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi ve Kredi Kartı Borçlarını Taksitlendirme Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1193 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,54 puan almıştır.
Garanti Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) 27 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, kredi işlemleri ile banka ve kredi kartları hakkında değişiklikler içeren yönetmelik doğrultusunda altyapı hazırlıklarını tamamladı. Garanti, ilgili mevzuatın müşterilere tanıdığı hakkın kolayca kullanılmasını sağlayacak altyapı sayesinde, kredi kartı ve tüketici kredisi borçlarını 72 aya kadar taksitlendirebilecek.

Garanti, 26 Eylül’e kadar mevcut olan kredi borcu tutarlarını “milat borç” kabul ederek, sadece ödeme zorluğu çekenlere değil tüm müşterilerine kolaylık sağlıyor. Garanti şubelerinden veya 444 0 333 Alo Garanti’den başvuruda bulunan müşteriler, borçlarını diledikleri gibi taksitlendirebiliyor, böylece aylık borç ödeme tutarlarını azaltabiliyor.

Borç taksitlendirme süreciyle ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, “BDDK’nın kredi ve kredi kartı borçlarının yapılandırmasıyla ilgili aldığı kararların son derece olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz. Garanti Bankası olarak, her zaman olduğu gibi, bu süreci tüm müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıp borç yüklerini hafifletecek en uygun ve verimli çözümleri üretmek üzere seferber olduk ve gerekli teknik altyapıyı hızla oluşturduk. Bu süreçte sadece kredi taksiti veya kredi kartı ödemelerinde gecikme yaşayanlara değil, dileyen tüm Garanti müşterilerine, mevzuatta belirtilen tarihe kadar olan borçlarını 72 aya varan vadeler ve uygun faiz oranıyla taksitlendirme imkânı sunuyoruz. Amacımız, 7 milyonu aşan kredi kartı ve kredi müşterilerimizin birikmiş borçlarını daha uzun vadede kolayca ödemesini sağlarken, diğer taraftan ihtiyaçlarını ertelemeden alım güçlerine de katkıda bulunmak.” dedi.


İlgili etiketler : Garanti Bankası, Garanti Bankası Kampanyalası, Kredi, Kartı, Taksitlendirme, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1193