Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartları Yılbaşı Kampanyaları 2013

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2756 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 3,29 puan almıştır.
Garanti Bankası Kredi kartları Yılbaşına özel avantajlar sunuyor.

Garanti Bankasının Bonus, Money, Flexi, Amercan Express, Miles&Smiles, BJK Bonus, Altın Bonus kredi kartları Yılbaşına özel avantajlarıyla tüketiciye bir çok markada ve alışverişlerde büyük ödeme kolaylıkları ile Puanlar kazandırıyor.

Alisverisrehberi.com editörlerimizin sizin için derlemiş olduğu kampanyalar;

Bonus Yılbaşı Kampanyası 2013
•    Bonus Card sahipleri, 31 Aralık’a kadar GarantiPOS’larında tek seferde yaptıkları her 75 TL ve üzeri harcamada, 2 TL ile 50 TL arasında bonus kazanıyor.
•    Kampanyadan tüm Garanti Bonus, Money ve Flexi kart sahipleri yararlanabiliyor.
•    Kampanyaya katılmak isteyenlerin, ilk harcamalarından önce BOSYOK yazıp 3340’a SMS atması gerekiyor.
•    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin harcama yapmadan; EVET BOSYOK yazıp; bir boşluk bırakıp; kartlarının son 6 hanesini 3340’a göndermeleri gerekiyor. Kayıt iptali için; İPTAL BOSYOK yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesini 3340'a göndermek yeterli oluyor.
•    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç kartları için kampanya katılım ücreti, 4,99 TL olarak belirtiliyor.

Bonus Yurtdışı 5 taksit Kampanyası
•    01 Ekim - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında, Bonus ile 100 USD ve üzeri yurt dışı harcaması yapan müşterilere 5 taksitle ödeme fırsatı sunuluyor.
•    31 Aralık 2013’e kadar yurt içinden "TATİL" yazarak 3340'a, yurt dışında ise "TATİL" yazarak +905327523340’a mesaj gönderen müşteriler Bonus ile yaptıkları tüm yurt dışı 100$ üzeri harcamalarında 5 taksit fırsatından yararlanabilecekler.

Bonus Card sahiplerine, Bonus Yılbaşı Kampanyası kapsamında sunulan fırsatlar:
Adil Işık: Tüm adL mağazalarında, 31 Aralık’a kadar, Garanti Bankası kartlarıyla 149,90 TL’ye kadar alışveriş yapan müşteriler; çanta hediyesi kazanıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya, başka bir kampanyayla birleştirilemiyor ve hediye verilen çantaların değişimi ya da iadesi yapılamıyor.
•     Aeropostale: 31 Aralık tarihine kadar Aeropostale mağazalarında, 150TL ve üzerinde tek ve taksitli alışveriş yapan müşteriler; 7 Ocak 2014’e kadar, sadece Aeropostale mağazalarında kullanabilecekleri 15TL bonus kazanıyor.
•     Ariş Pırlanta: Program üyesi Ariş mağazalarına uğrayanlar, 31 Aralık’a kadar tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden %15 indirim alıyor. Özel promosyon fiyatlı, fırsat veya indirimli ürünler ve 0.30 ct pırlanta tek taşlı ürünler kampanyaya dahil edilmiyor. Kasada uygulanacak indirim oranı, başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemiyor. Üstelik peşin fiyatına 10 taksitle.
•     Avva: Avva mağazalarında, Garanti Bankası kartlarına özel, 31 Aralık’a kadar geçerli indirimli fiyatlar üzerinden ekstra %5 indirim fırsatı; kasada manuel olarak uygulanıyor.
•     Batik: Batik mağazalarında, Garanti Bankası kartlarına özel olarak kasada uygulanan indirimli fiyat üzerinden ekstra % 5 indirim, 31 Aralık’a geçerli olacak.
•    Bebe: Bebe mağazalarında 5 Ocak 2014’e kadar Garanti kredi kartlarıyla alışveriş yapanlar, % 10 indirim alıyor. Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemeyen kampanya, kasada manuel olarak uygulanıyor.
•     Boyner: 31 Aralık’a kadar, Garanti kartlarıyla Boyner, Boyner Sports ve Boyner Evde mağazalarından alışveriş yapanlar, her 250 TL alışverişe 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Boyner Anahtar’la yapılan alışverişlerde de geçerli olan kampanya kapsamında hediye çeki hakkı 15 adetle sınırlı tutuluyor. Gift Card alımlarını kapsamayan kampanyada kazanılan çekler, 2 Ocak 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor.
•     C&A: C&A mağazalarında, 31 Aralık’a kadar, Garanti Bonus ile 100 TL üzerinde, tek ve taksitli ödeme yapan müşteriler; %10 C&A bonus kazanıyor. Sadece 1 kez yararlanılabilen kampanyada en fazla 20 TL bonus kazanılıyor ve 10 Ocak tarihine kadar kullanılabiliyor.
•     Chakra: Garanti Bonus müşterileri, Chakra mağazalarından 31 Aralık’a kadar, 150TL üzeri tek ve taksitli ödemelerinde el havlusu kazanıyor. 2500 adetle sınırlı hediyeler, kasada ödeme sırasında gelen slip mesajı karşılığında veriliyor.
•     Codentry: Tüm Codentry mağazalarında, Garanti Bankası kartlarıyla 31 Aralık’a kadar alışveriş yapanlar; 79,90 TL’ye kadar beğendikleri çantalardan birini kazanma şansı yakalıyor.  Stoklarla sınırlı olan kampanya, başka bir kampanyayla birleştirilemiyor.
•     Home Store: Home Store’larda 31 Aralık’a kadar sezon indirimine ek, Garanti Bonus’a özel % 10 indirim fırsatı bulunuyor. Kasada ekstra uygulanan indirim, başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemiyor.
•     DeFacto: 31 Aralık’a kadar, defacto.com.tr’de, Garanti Bonus’la tek seferde yapılacak; kargo dâhil indirimler düşülmüş haliyle 150TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde, 15TL indirim fırsatı bulunuyor. 6 Ocak 2014’ten sonraki ilk ekstreye yansıtılacak indirimden tüm Garanti kart sahipleri, kampanyadan sınırsız yararlanabiliyor.
•     Douglas:  Garanti Bonus sahipleri, Douglas mağazalarından 31 Aralık’a kadar yapacakları 250 TL üzeri, tek ve taksitli ödemelerde; 50TL Douglas bonus kazanıyor. Kazanılan bonus, 12 Ocak 2014’e kadar Douglas mağazalarında kullanılabiliyor.
•     Forever New: Bonus üyesi Forever New mağazalarında, 31 Aralık’a kadar tek ödemeli ve taksitli 150 TL ve üzeri alışverişe 15TL; 300TL ve üzeri alışverişe 30TL; 450TL ve üzeri alışverişe 45TL bonus hediyesi imkânı bulunuyor. Kazanılan bonus,  Forever New mağazalarında 5 Ocak 2014’e kadar kullanılabiliyor.
•    Giyim: Giyim sektöründe, Bonus üyesi işyerlerinde; 31 Aralık’a kadar yapılan 50TL ve üzeri alışverişlerde; +3 taksit ya da 2 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Tüm Bonus kartları kapsayan kampanya dahilinde, Sanal POS’la yapılan alışverişlerde ise yalnızca +3 taksit uygulanıyor ve en fazla 12 taksit yapılabiliyor.
•     Gold: Garanti Bonus, tüm Gold mağazalarında seçili ürünlerde %60’a varan indirim fırsatı sunuyor. Kampanya stoklarla sınırlı tutuluyor.
•     Hotiç: Hotiç mağazalarında süren Kış İndirimi’ne ek olarak; Garanti kredi kartları müşterilerine özel, 31 Aralık’a kadar ekstra % 10 indirim fırsatı sunuluyor.
•     Kemal Tanca: Garanti Bonus’la 31 Aralık’a kadar program üyesi Kemal Tanca mağazalarında alışveriş yapanlar,  devam eden %50’ye varan sezon indirimine ek olarak %10 indirim; 75TL ve üzeri bayan ürünlerinde ise 2. ürüne kasada uygulanacak ekstra %25 indirim hakkı kazanıyor. Üstelik peşin fiyatına 7 taksitle.
•    Kuyum Saat Optik: Kuyum, optik, saat sektörlerinde Bonus program üyesi işyerlerinde 31 Aralık’a kadar 100TL ve üzeri alışverişlerde geçerli +3 taksit veya 2 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Sanal POS’la yapılan alışverişlerde ise yalnız +3 taksit uygulanıyor ve kampanya 12 taksitle sınırlandırılıyor.
•     Lidyana: Garanti Bonus kartla, www.lidyana.com’da 31 Aralık’a kadar yapılacak alışverişlerde  %15 indirim uygulanıyor. İndirimden faydalanmak için GBNS15 kodu kullanılıyor. Kampanya, başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemezken;  Tiffany&Co, Kısmet by Milka, Cem Lokmanhekim, Isabel Marant, Apple markaları ve parfüm kategorisine ait ürünleri kapsamıyor. Müşteriler birçok kez kampanyadan faydalanabiliyor. Üstelik peşin fiyatına 3 taksitle.
•     Limango: 31 Aralık’a kadar,  www.limango.com’da Garanti Bonus’la yapılacak 75TL ve üzeri alışverişlerde, 10TL hediye çeki kampanyası bulunuyor. Başka indirim, hediye çeki ve kampanyalarla birleştirilemeyen, devredilemeyen hediye çekleri,  kazanıldığı tarihten itibaren 30 gün içinde, 10,01TL’den yüksek alışverişlerde Limango hesabından kullanılabiliyor. Üstelik peşin fiyatına 8 taksitle.
•     Loccitane: Loccitane mağazalarında 31 Aralık’a kadar, Garanti Bonus’la 200TL üzeri tek ve taksitli alışveriş yapanlar,  % 10 L’Occitane bonus kazanıyor.
•     Love My Body: 31 Aralık’a kadar Love my body mağazalarından Garanti Bankası kartlarıyla alışveriş yapanlar, 149,90 TL’ye kadar beğendikleri bir çantayı hediye olarak alıyor. Hediye olarak verilen çantaların değişimi ya da iadesi yapılamazken, kampanya da başka bir kampanyayla birleştirilemiyor.
•     NG Style: NG Style mağazalarında, Garanti kredi kartları sahiplerini 31 Aralık’a kadar indirimli fiyatlar üzerinden, ekstra % 15 indirim bekliyor.
•     Pera Bulvarı: 31 Aralık’a kadar, www.perabulvari.com’da Garanti Bonus’la yapılacak 150TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL bonus kazanma şansı bulunuyor. Kazanılan bonuslar, 15-22 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde, kullanılabilecek. Kullanılmayan bonus puanlar ise 23 Ocak’ta geri alınıyor.
•     Pinko: 31 Aralık’a kadar Pinko mağazalarında Bonus’a özel kasada uygulanacak ekstra % 10 indirim fırsatı bulunuyor. Yeni sezon ve indirimli sezon ürünlerini kapsayan kampanya, başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemiyor.
•    Sarar: Sarar mağazalarında Garanti kredi kartlarıyla 31 Aralık’a kadar alışveriş yapanlar, indirimli fiyat üzerinden kasada uygulanacak ekstra % 10 indirim hakkı kazanıyor.
•   Sephora: Garanti Bonus’la Sephora mağazalarında, 31 Aralık’a kadar yapılan 250TL üzeri tek ve taksitli ödemelerde 50TL Sephora bonus fırsatı sunuluyor. 31 Aralık’a kadar kullanılması gereken bonuslardan her müşteri sadece 1 kez yararlanabiliyor.
•    SMYK: 31 Aralık’a kadar SMYK mağazalarından Garanti Bonus’la 100TL ve üzeri alışveriş yapanlar, % 10 indirim şansı yakalıyor. SMYK VIP Kart’la yapılan ödemeleri kapsamayan kampanya, başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemiyor. İndirim kasada manuel olarak uygulanıyor.
•     Stefanel: Tüm Garanti Bonus kullanıcıları, 31 Aralık’a kadar Bonus üyesi Stefanel mağazalarında yapılan tek ödemeli ve taksitli 100TL ve üzeri alışverişlerinde % 10 bonus kazanıyor.
•     Yargıcı: Tüm Garanti Bonus sahipleri, 31 Aralık’a kadar Yargıcı mağazalarından yapacakları 100TL üzeri tek ve taksitli alışverişlerde,  % 5 Yargıcı bonus kazanıyor. 7 Ocak 2014’e kadar Yargıcı mağazalarında kullanılabilecek bonuslar, toplamda 100 TL’yi geçemiyor.

Money Bonus
•    Money Bonus sahipleri, 31 Aralık tarihine kadar; Migros, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter, Mjet veya Migros Sanal Market’ten farklı günlerde veya tek seferde yaptıkları 2 kere 100 TL ve üzeri harcamalarına 30 TL Money puan kazanıyor. Kampanyaya katılmak için, ilk harcamalarından önce ‘’MARKET” yazıp, 3340’a SMS gönderiyor.

Altın Bonus
•    31 Aralık tarihine kadar, Altın Bonus’a başvuru yapan ve 31 Ocak’a kadar tek seferde 100 TL ve üzeri harcama yapanlar; Altın Bonus’tan, 30 TL değerinde ATAkulche altın kazanıyor.   

Bonus American Express
•    Bonus American Express sahipleri, 31 Aralık’a kadar, GarantiPOS’larından tek seferde yapacakları, her 75 TL ve üzeri harcamada; 2 TL ile 50 TL arasında bonus kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, ilk harcamalarından önce BOSYOK yazıp 3340’a SMS atması gerekiyor.
•    Aralık ayı boyunca, ShopByAmex.com’da yapacakları tüm harcamalarda, kargo tutarı üzerinden 10USD indirim hakkı elde ediyor.
•    Bonus American Express sahipleri ayrıca tüm Bonus kampanyalarından aynı koşullarda yararlanabilmektedirler.

BJK Bonus
BJK Bonus sahipleri, 31 Aralık’a kadar  Beşiktaş kombine biletlerini Biletix üzerinden 6 taksitle alabiliyor.

Miles&Smiles Kredi Kartı
Miles& Smiles kredi kartı sahiplerine yeni yılda 100.000.000 mil hediye
Miles&Smiles kredi kartı sahipleri; Aralık'ta her 100 TL üzeri alışverişlerinde, 3000'e varan sürpriz mil kazanma şansı yakalıyor. Yeni yıla 100.000.000 mil dağıtacak Miles&Smiles kredi kartı, müşterilerine SMS'le kayıt olmalarına gerek kalmadan sürpriz mil kazanma şansı yaratıyor.

American Express Card
•    American Express Card; 31 Aralık’a kadar yapılan giyim, kozmetik, aksesuar  ve elektronik sektörlerinde her 250TL ve üzeri harcamaya 5.000 Membership Rewards puan; toplamda 50.000 Membership Rewards puan hediye veriyor.
•    Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, ilk işlem öncesinde, YENIYIL yazıp 3340’a (yurtdışından:+90 532 752 3340’a) SMS göndermesi gerekiyor.
•    Aralık ayı boyunca, ShopByAmex.com’da yapılacak tüm harcamalarda, kargo tutarı üzerinden 10USD indirim sunuluyor.





İlgili etiketler : Adl, Adil Işık, Aeropostale, Ariş Pırlanta, Batik, Bebe, Boyner, C&a, Dougles, Defacto, Codentry, Chakra, Gold, Hotiç, Limango,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Aralık 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2756