Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti Bankası Emekli Maaşı Promosyon Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 949 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 2,6 puan almıştır.
Yeni emekli olanlar, ilk maaş ödemelerini artık Garanti  Bankası’ndan alabiliyor. 1 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla emekli olan  müşteriler, maaş ödemelerini almak istedikleri banka olarak bundan  böyle Garanti’yi seçebilecek.

Emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti  Bankası’ndan almayı taahhüt eden yeni emekliler, maaş tutarına göre  tek seferliğine peşin ödenecek promosyon da kazanacak.

Emekli  müşterilerine en iyi hizmeti, en hızlı ve kolay yoldan sunmayı  hedefleyen Garanti, maaş tutarı 1.000 TL’ye kadar olan yeni emeklilere  300 TL 1.000 - 2.000 TL arasında olanlara 375 TL, 2.000 TL’nin  üzerinde olanlara ise 450 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. 

Konu hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı  Mahmut Akten, “Garanti Bankası olarak, büyük kıymet verdiğimiz  emeklilerimize özel hizmetler sunma konusunda her zaman öncü olduk. Bu  kapsamda, yeni emekli olacak müşterilerimizin maaş bankası olarak  Garanti’yi seçebilmesi için SGK ile anlaşma imzaladık. Buna göre, 1  Ağustos’tan itibaren emekli olanlar, maaş bankası olarak Garanti’yi  seçerek ayrıcalıklı hizmetlerimizden kolayca yararlanabilecek. Maaşını  Garanti’den alacak yeni emeklilerimize 300 TL’den 450 TL’ye varan  tutarda promosyon ödemesi yapacağız. Tüm emeklilerimiz, 4 bin 500’ü  aşan sayısıyla Türkiye’nin en yaygın ATM ağlarından biri olan Garanti  Paramatik’lerden, kendileri için özel hazırlanmış ekranlardan tek  tuşla maaşlarını hiçbir masraf ödemeden kuruşu kuruşuna kolayca  çekebilecek. Ayrıca özel indirimli faiz oranlarıyla destek, oto,  mortgage kredilerinden yaralanabilecekler. Bunların yanı sıra daha  önce emekli olup maaşını başka bankadan alan emeklilerimiz de  istedikleri taktirde maaşlarını Garanti’ye aktarabilecek ve aynı  şekilde promosyon imkânından ve ayrıcalıklı hizmetlerimizden  faydalanabilecek. Her alanda olduğu gibi, yenilikçi ürün ve  hizmetlerimizle, emekli müşterilerimizin de hayatlarına değer katmak  üzere çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.



İlgili etiketler : Garanti Bankası, Emekli Maaşı, Promosyon, Maaş, Banka,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 949