Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Trabzon 10. Yıl Kampanyası!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 684 defa incelendi
  • Puan : star star star 72 incelemede 2,86 puan almıştır.
Forum Trabzon 10. Yıl coşkusunu 41 kişiye 10.000 TL kazandırarak kutluyor!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, 10. yılı şerefine ziyaretçilerine muhteşem bir çekiliş fırsatı sunuyor. 5 Ekim 2018 Cuma günü başlayan özel kampanya kapsamında Forum Trabzon misafirlerinden 41 talihli, yapılacak çekilişle tam 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacak!


Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 10. yılını benzersiz bir kampanyayla kutluyor. “41 kere Maşallah” dedirtecek bu özel kampanya kapsamında, 5 Ekim – 23 Aralık 2018 tarihleri arasında Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandıracak. Fiş veya faturaları ile Forum Trabzon danışma masasına veya kampanya masasına başvuran ziyaretçiler, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.

29 Aralık 2018 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek 41 talihli, 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacak.

Kampanya Detayı:
• 5 Ekim 2018 saat 10:00 ile 23 Aralık 2018 saat 22:00 arasında, Forum Trabzon’da bulunan ( Atasay, Altınbaş,Storks, Zen, Tobacco Shop alışverişleri ile Migros tütün ve alkol alışverişleri haricindeki) markalardan toplamda 100 TL ve katları (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yaparak fiş veya faturaları ile Danışma masası ve/veya Kampanya Kayıt Masası’na başvuran müşterilere, üzerinde Çekilişe Katılım Numarası ve Müşteri Bilgileri ile katılım tarihinin yer a ldığı bilgisayar çıktısı verilecektir.
• Bu kampanyada Milli Piyango ve Noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 41 kişiye 10.000 TL değerinde ‘’Param Forum Trabzon Kart’’ hediye edilecektir.
• Forum Trabzon’daki Banka ATM’lerinden yapılan işlemler, Döviz büros u işlemleri, TL/dakika yüklem e leri, Sabit/Mobil hatlı telefon ödemeleri, ADSL fatura ödemeleri, Kuyum ve mücevher alışverişleri, Tütün ve Tütün mamulleri ile Alkollü İçeçek sa tışları, Şans ve talih oyunları kampanyaya dahil değildir.
▪ Forum Trabzon Alişveriş Merkezi Yönetim Ekibi çalışanları ve Forum Trabzon çatısı altındaki tüm markalarda çalışmakta olan personelleri kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar
▪ Organizasyon iş ortaklarından TSM Danış manlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. ile Yeniyol Yazılım firması çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar.
▪ Yabancı uyruklu ziyaretçilerimizin kampanyaya katılabilmeleri için ikamet tezkeresi ibraz etmele ri irtibat olarak Türk telefon numarası vermeleri gerekmektedir.
▪ 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar.
▪ Katılımcılar tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımc ıların sorumluluğundadır.
▪ Kampanya tarihleri arasında katılımcıların alışverişlerini iptal etmeleri halinde, çekiliş hakları da iptal edilir.
▪ Kampanya süresince çekilişe katılma hakkı kazanabilmek için alışveriş fiş/fatura ibrazı yeterli değildir. Üzerinde çekilişe katılım numarası ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısının alınmış olması gerekir.
▪ İkramiye tesliminde, fiş veya fatura asılları ile katılım numarasının olduğu bilgisayar çıktısının ibrazı zorunludur.
▪ İkramiyeye konu ola n eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihli tarafından ödenir.
▪ Kampanyaya katılmak üzere başvuranlar, tüm bahsi geçen kuralları peşinen kabul etmiş sayılırlar



İlgili etiketler : Forum Trabzon, Forum Trabzon Kampanyaları, Forum Trabzon 10. Yıl,

Kampanya Sahibi

Forum Trabzon
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Aralık 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Aralık 2018
  • Trafik

    : 684