Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Magnesia AVM Genel Müdürlük Görevine Özgür Tekdemir Getirildi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1608 defa incelendi
  • Puan : star star 49 incelemede 2,24 puan almıştır.
1 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla Forum Magnesia Alışveriş Merkezi Genel Müdürü olarak atanan Tekdemir, AVM'nin giriş rakamları ve cirosu hakkında bilgi verirken bu yıl için sürprizlerini de açıkladı.

Manisa'nın en önemli çekim merkezi ve buluşma noktası Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'nin yeni Genel Müdürü Özgür Tekdemir oldu.

1 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla Forum Magnesia Genel Müdürü olarak atanan Tekdemir'in 10 yılı Multi Türkiye'de olmak üzere 14 yıldan fazla sektör deneyimi bulunuyor. Tekdemir, daha önce Denizli'nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık'ta Kıdemli Operasyonlar Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekdemir, Forum Magnesia'nın 2016 yılı giriş rakamları ve cirosu ile ilgili bigileri de paylaştı. 2016 yılında toplam 5,6 milyon kişi ziyaretçi ağırlandığını ve yine 2016 yılı toplam cirosunu da 151 milyon TL'ye yükselttiklerini vurgulayan Tekdemir, bu yıl da önemli projeleri hayata geçirerek büyümelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Tekdemir açıklamasının devamında şunları söyledi: ”Ramazan döneminde kapanış saatimizi 23.00'e çekerek alışveriş keyfini uzatacağız. Daha sonra yaz saati uygulamamız ile Cuma ve Cumartesi günleri de kapanış saatimizi 23.00'e çekerek yaz alışverişini hareketlendirmeyi planlıyoruz. Hem Ramazan'da hem de sonrası için birçok eğlenceli etkinliğe de imza atacağız. 5. yıl dönümümüzü kutlamayı planladığımız Temmuz ayında ise ünlü bir sanatçının Forum Magnesia'da sahneye çıkacağı müjdesini de şimdiden vermek isterim.”



İlgili etiketler : Forum Magnesia Avm, Özgür Tekdemir,

Kampanya Sahibi

Forum Magnesia AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 1608