Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum AVM'lerin Facebook Sayfasında Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı Hediyeler Dağıtıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2307 defa incelendi
  • Puan : star star star 104 incelemede 3,08 puan almıştır.
Dijital ajans Krombera’nın Forum Alışveriş Merkezleri için geliştirdiği Facebook oyunu ‘Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı’ hem eğlendiriyor hem hediye kazandırıyor. Oyunda amaç, sınav sırasında Külyutmaz Hoca’ya yakalanmadan, sıra altındaki kitaptan yardım alarak sınav kağıdına mümkün olduğunca çok şey yazmak.

Dijital ajans Krombera’nın Türkiye çapındaki 7 farklı Forum Alışveriş Merkezi için hayata geçirdiği Facebook oyunu “Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı”, oyuncuların eğlenceli ve heyecanlı dakikalar geçirirken hediye kazanmalarını da sağlıyor.

“Külyutmaz ile Bütünleme Sınavı”nda amaç, sınav sırasında masasında gazete okuyan Külyutmaz Hoca’ya belli etmeden, kitaptan ‘yardım’ alabilmek. Forum İstanbul, Forum Ankara Outlet, Forum Kayseri, Forum Trabzon, Forum Mersin, Forum Bornova ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezleri’nin Facebook sayfalarından ulaşılabilen oyunda, sınav süresi içinde Külyutmaz’a yakalanmadan sınav kağıdına mümkün olduğunca çok şey yazabilenler daha yüksek not alıyor.

Dört hafta boyunca devam edecek oyunda, her hafta sıralamada en yüksek not ortalamasına sahip olarak birinciliği elde eden oyuncular, Forum Alışveriş Merkezleri’nden çeşitli hediyeler kazanıyor.




İlgili etiketler : Forum İstanbul, Forum Ankara Outlet, Forum Kayseri, Forum Trabzon, Forum Mersin, Forum Bornova, Forum Kapadokya, Facebook, Hediye,

Kampanya Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Eylül 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Ekim 2012
  • Trafik

    : 2307

Benzer Kampanyalar

  • StarCity Outlet Center Starcity Outlet iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Starcity Outlet iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Starcity Outlet’te Alışveriş Kazandırıyor... 4 Kasım 2023 – 14 Şubat 2024 tarihleri arasında Starcity Outlet AVM içerisindeki mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 500 TL ve katlar...
    4 Kasım 2023866 defa incelendi