Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Ankara Peugeot 3008 Çekilişini Simge Konseriyle Kutluyor!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1539 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 2,96 puan almıştır.
Forum Ankara'nın hediyesi "Yılın Otomobili" Simge konseri ile sahibini buluyor...,

Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, 4 Mayıs – 24 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen, 2017 model Peugeot 3008 Active Puretech 130hp EAT6 hediyeli kampanyasının kazananı muhteşem bir etkinklikle 30 Haziran Cumartesi Günü belli oluyor.

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'nın düzenlediği ve bir şanslı ismin “yılın otomobili” olarak anılan Peugeot 3008 kazanacağı büyük çekiliş etkinliğinde ünlü sanatçı Simge Sağın sevilen şarkılarını seslendirecek. Heyecanlı çekilişin ardından düzenlenecek konserle “Yaza Merhaba” demek isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, bir talihli misafirine Avrupa'da “Yılın Otomobili” seçilen 2017 model Peugeot 3008 Active Puretech 130hp EAT6 aracını kazandırıyor.  Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri huzurunda 30 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak çekilişin ardından ünlü sanatçı Simge Sağın sahne alarak çok sevilen şarkılarını seslendirecek.

Simge Sağın, Instagram yarışmasını kazanan 5 isimle kulisinde buluşacak
Forum Ankara heyecanlı çekiliş ve eğlenceli konserin yanı sıra Simge Sağın hayranları için Instagram üzerinden bir yarışma da düzenliyor. Forum Ankara Instagram hesabında düzenlenecek olan yarışmada kazanan 5 isim konser öncesinde Simge Sağın'la kulisinde tanışma ve fotoğraf çekilme fırsatı yakalayacak.



İlgili etiketler : Forum Ankara, Forum Ankara Etkinlikleri, Simge, Konser, Çekiliş,

Kampanya Sahibi

Forum Ankara Outlet
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Haziran 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1539