Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Fiat ve Aygaz'dan Çifte Fırsat Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1640 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 2,81 puan almıştır.
Fiat ve Aygaz'da Çifte Fırsat Sizi Bekliyor!

LPG dönüşümlü Fiat otomobil alanlar, yakıtını bir yıl boyunca Aygaz’dan %10 indirimle alır. Ayrıca Yakıt Güvence Sistemi garantisiyle kafaları rahat yolculuk yapar.

Kampanya Detayları:
Puan Kampanyası Koşulları:

Türkiye’de 01.12.2016 tarihi itibarıyla FIAT yetkili bayileri tarafından satışa sunulacak olan ve satışı yapıldıktan sonra FIAT tarafından yetkilendirilmiş servislerde LPG dönüşümü yaptırılmış tüm 0 (sıfır) kilometre FIAT marka araçlarla Türkiye’de FIAT yetkili bayileri tarafından 01.01.2016 tarihinde ve sonrasında satılmış olan ve FIAT’ın yetkilendireceği servislerde LPG dönüşümü yaptırılmış olan ve her halde 10.000 kilometreyi geçmemiş FIAT marka araç sahipleri kampanyadan faydalanabilir. Kampanyadan faydalanmak isteyen tüketicilerin, araç içerisinde bulunan AYGAZ YGS (Yakıt Güvence Sistemi) kartında yer alan numaradan Aygaz İletişim Hattı’nı araması ve sonrasında LPG dönüşümü yapılan araca ait ruhsat fotokopisi ve LPG dönüşümü yapılan araç içerisinde yer alan AYGAZ YGS kart numarasını faks (02164540201) veya e-posta (aygaziletisimhatti@mail.comdatatr.com) ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar Aygaz’a iletmesi gerekmektedir. Gerekli evrakların Aygaz’a iletilmesinden sonraki 2 (iki) işgünü içerisinde AYGAZ YGS karta otogazda kullanılabilir 50 TL puan yüklenecek ve AYGAZ YGS kart ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar toplam 3.000 TL'ye kadar her otogaz alıma %10 puan kampanyasından, ayrıca aşağıdaki ek koşulların yerine getirilmesi kaydıyla faydalanılabilecektir. AYGAZ YGS kartın %10 puan kazanabilmesi için LPG alımlarının AYGAZ YGS kartın kayıtlı olduğu ruhsatta yer alan plakayla yapılması gerekmektedir.
Puan kampanyası, Paro sistemine dahil olan ve kampanyaya katılan tüm Aygaz ve Mogaz istasyonlarında geçerli olacaktır. Puanların istasyonlarda son kullanım tarihi 31 Ocak 2019’dur. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiyi www.aygaz.com.tr ve www.fiat.com adresinden alabilirsiniz. Kampanyaya katılım gösterenler tüm kampanya koşullarını gayrikabili rücu kabul etmiş sayılır. AYGAZ ve FIAT’ın kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakları saklıdır.

AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi (YGS) Katılım Koşulları:
AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi, Türkiye’de 01.01.2016 tarihinden sonra FIAT yetkili bayileri tarafından satılmış olan ve satışı yapıldıktan sonra FIAT tarafından yetkilendirilmiş servislerde LPG dönüşümü yaptırılmış tüm 0 (sıfır) kilometre araçlar ve her halde 10.000 kilometreyi geçmemiş FIAT marka araçlarda aşağıdaki koşullarda geçerli bir güvence sistemidir. AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi’nden faydalanabilmek için tüketicilerin araç içerisinde yer alan AYGAZ YGS kartında yer alan numaradan Aygaz İletişim Hattı’nı araması ve sonrasında araç ruhsat fotokopisi ve LPG dönüşümü yapılan araç içerisinde yer alan AYGAZ YGS kart numarasını faks (02164540201) veya e-posta (aygaziletisimhatti@mail.comdatatr.com) ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar Aygaz’a iletmesi gerekmektedir. AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi, AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi’nden faydalanacak araçların garanti süreleri veya FIAT tarafından verilmiş/uzatılmış garanti süreleri zarfında ve aracın periyodik bakımının FIAT standartlarında belirtildiği gibi eksiksiz olarak yapılmış olması, aracın genel LPG tüketiminin en az %80’inin Aygaz/Mogaz istasyonlarından AYGAZ YGS Kart ile otogaz olarak yapmış olmaları ve arızanın LPG yakıtından kaynaklandığının FIAT yetkili servisleri tarafından tespit edilmesi durumunda geçerlidir. AYGAZ tarafından yapılacak plaka ve AYGAZ YGS kart incelemesinde, aracın genel tüketiminin (genel tüketim, FIAT tarafından aracın fabrika standartlarına göre açıklanmış tüketimiyle araç km’sinin çarpılmasıyla bulunur) en az %80’inin Aygaz/Mogaz istasyonlarından alındığı ve diğer sistem koşullarına uygun olduğu tespit edilirse, araç AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi  içerisinde değerlendirilir. Aksi takdirde araçlar AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi’nden yararlanamazlar. LPG haricinde benzin veya farklı bir yakıtın kullanımından kaynaklanabilecek arızalarla iklimsel koşulların TS EN 589’da belirtilen sınırların dışına çıkması durumunda oluşacak arızaların onarımıyla Fiat yetkili servisleri haricinde yapılacak tüm masraf ve harcamalar AYGAZ Yakıt Güvence Sistemi kapsamı dışındadır.



İlgili etiketler : Fiat, Fiat Kampanyaları, Aygaz, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Fiat
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1640