Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Fashion's Night Out 2011

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6207 defa incelendi
  • Puan : star star star star 71 incelemede 4 puan almıştır.
Bu yıl ikincisi gerçekleşecek Modanın en büyük alışveriş partisi Fashion Night Out 15 Eylül 211 Perşembe günü yapılacak.

İlki, 10 Eylül 2009 tarihinde dünya çapında, New York, Paris, Londra ve Milano’nun da aralarında bulunduğu 13 Vogue şehrinin katılımıyla bir alışveriş şenliği olarak gerçekleşen Fashion's Night Out, bu yıl Türkiye'de ikinci kez sizlerle buluşuyor.

Vogue Türkiye’nin öncülüğünde gerçekleşen Fashion's Night Out, modanın en büyük alışveriş partisi Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı olmak üzere İstanbul'un üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsıyor.       

Özel davetler, indirimler ve etkinliklerle festival havasında geçecek Fashion's Night Out'ta mağazalar saat 24:00'e kadar açık kalacak.

Fashion’s Night Out etkinliği kapsamında modanın merkezi Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda bu gece saat 24.00’e kadar sizlerle. Bugüne özel indirimlerle alışverişinizi yaparken
, etkinliklerle de alışverişleriniz keyifli bir hale gelecek.

Bu yılki Fashion's Night Out'ta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 11 Mart'taki Japonya depreminde felaketten etkilenen bölgelere yardım yapılacak.  

Fashion’s Night Out 2011'e katılan markaların markaların düzenleyeceği kampanya ve etkinlikler;

World Card;
Fashion's Night Out'da 50 TL World Puan Hediye

İstinye Park AVM: Perşembe 18:00, İstinyePark Markalar Sokağı
15 Eylül Perşembe günü İstinyePark Markalar Sokağı'ndaki FNO Partisi'nin bu seneki teması: Maskeli Balo. Geveze'nin sunumu ve DJ Salih Saka'nın müzikleriyle renklenecek parti için 60 farklı maske dağıtılacak. Partiye gelirken maskenizi yanınızda getirebileceğiniz gibi girişte dağıtılan 60 çeşit maskeden size en uygun olanı da seçebilirsiniz. Parti boyunca profesyonel makinelerle çekilecek fotoğraflar ve sizlerin tweetleri İstinyePark Markalar Sokağı'ndaki ekranlarda yayınlanacak.

TWİST 
İstinye Park mağazasında Fashıon’s Nıght Out’a Özel Twıst Stilinizi Yaratın
Twist Fashion’s Night Out 2011 etkinliği kapsamında Ajda Pekkan 15 Eylül Saat 20.00’da İstinye Park Mağazasında sizlerle buluşacak.
Size Özel Fotoğraf Çekimi İle Ajda Pekkan For Twıst Kampanyasında Yer Alma Şansını Yakalayabilirsiniz.

Abdullah Kiğılı İstinye Park mağazamızda Fashion Night Out 2011 organizasyonu gerçekleşecek! Yeni sezon ürünlerinde % 15 indirim ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor!


Adil Işık:
18.00-20.00'de Nişantaşı adL ve 21.00-24.00 İstinye Park adL mağazlarında Özge Ulusoy ve Vogue'un stil editörleri sizin için stil yaratacak.
Nişantaşı ve İstinye Park adL mağazalarından Kendisi için seçilen kombini satın alan müşteriler ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan'ın objektifinden Özge Ulusoy ile Vogue'a kapak olma şansını elde edecek.
Adil Işık ile Sürprizlerle dolu bir geceye hazır olun.

Penti;Alışveriş Kaçamağına Siz De Katılın, Yılın en heyecanlı alışveriş turunu Penti ile atın!
15 Eylül  Perşembe günü Saat 18:00 - 00:00 saatlari arasında Penti Bebek, Cihangir ve Bağdat mağazalarında yeni İstanbul çorapları Fashion's Night Out'ta!

Matraş Deri  Fashion's Night Out'a Derisi Bizim Dövmesi Sizin! etkinliği ile katılıyor.
Matraş'ın Joss Stone'a özel yaptığı el yapımı dövmeli ceketi beğenmiş miydiniz?
Matraş O halde 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri İstinyepark'taki mağazasına bekliyor.
Redcat Tattoo'nun usta eli Emrah Çakın, Fashion Night Out etkinlikleri kapsamında Matraş'ta. Siz dövmenizi belirliyorsunuz, Emrah Çakın Satın aldığınız ürüne uyguluyor.

Beta Ayakkabı: 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki mağazalarına bekliyor.
Fashion's Night Out için 15 Eylül akşamı BETA'lı konuşan kurabiyeler Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'nda süprizler dağıtıyor olacak.

Marks & Spencer: Marks & Spencer 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki mağazalarına bekliyor.
Müzik, eğlence ve geç saate kadar alışveriş keyfi için mağazalarımızda olun, geceye özel saat 18:00 - 00:00 arası tüm ürünlerde %15 indirim ayrıca World’e özel ek %10 indirim fırsatını yakalayın!
Gece boyunca özel DJ performansı eşliğinde keyifli müzikler dinleyerek alışveriş yapabilir ayrıca gecenin özel sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz! Alcoholocco ekibi renkli kokteyl show’larıyla geceye renk katacak, Vogue editörlerinden sezonun favori seçimlerini öğrenme şansı yakalayacaksınız!
Siz de Fashion's Night Out gecesinde Marks & Spencer mağazalarında hem keyif yapacak hem de alışveriş çılgınlığına kendinizi kaptıracaksınız.

İnci Deri: 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri İstince Park, Suadiye ve City's Nişantaşı'ndaki mağazalarına bekliyor.
15 Eylül Akşamı Fashion's Night Out'a özel her 100,00 TL'lik alışverişinize 25,00 TL'lik hediye çeki İnci İstinyepark, City's, Suadiye mağazalarında sizleri bekliyor.
Moda Gecesinde İnci'ye mutlaka uğrayın, benzersiz avantajlardan faydalanın.

Burberry: 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park AVM ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarına bekliyor.
15 Eylül Akşamı Fashion's Night Out'a özel her Burberry Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park AVM ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarında alışveriş yapan herkesi sürpriz hediyeler kazanma şansı sizleri bekliyor.

Schlotzsky's: 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında sizleri Şaşkkınbakkal restoranına bekliyor.
15 Eylül Akşamı Fashion's Night Out'a özel Schlotzsky's Şaşkkınbakkal restoranında tadımlık cheese cake ikram edilecektir.

Volkswagen Vouge Fashion's Night Out boyunca İstanbul’un en popüler lokasyonlarından olan Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde özel olarak hazırlanan standlarda Volkswagen "White Night" modelini keşfedebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Kaprol Concepts tarafından Volkswagen White Night'a özel tasarlanan seriyi de keşfedebilirsiniz. FNO boyunca birbirinden muhteşem sürprizler Volkswagen standlarında sizleri bekliyor

Lacoste; 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park, Bağdat Caddesi ve City’s Nişantaşı mağazalarında bekliyor.
15 Eylül Akşamı Fashion's Night Out'a özel her Lacoste Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park, Bağdat Caddesi ve City’s Nişantaşı mağazalarında %20 indirim kampanyası sizleri bekliyor.
Lacoste Pascal Nouma ile İstinyePark mağazasında özel bir etkinlik düzenleyecek. Saat 19:00 - 22:00 saatları arasında Lacoste İstinye Park Mağazasında alışveriş yapan müşteriler Pascal Nouma ile Fotoğraf Çektirebilecek.
Ayrıca Lacoste Abdi İpekçi Caddesi ve Lacoste Bağdat Caddesi mağazasında müzik ziyafeti ve tenis konseptli vitrinde gerçekleşecek canlı manken etkinliği sizleri bekliyor.

LC Waikiki ; Fashion’s Night Out bu akşam moda tutkunlarını karşılıyor. Bu akşamki alışverişleriniz daha keyifli olsun diye LC Waikiki İstinye mağazasında 20:00-24:00 saatleri arasında tüm ürünlerde %15 indirim, Fashion’s Night Out’a özel karikatür çizimi ve diğer sürprizler sizleri bekliyor.
Avon: İstanbul’un İki Yakasında VOGUE FNO Ziyaretçileri ile Buluşuyor!
AVON, Vogue Fashion's Night Out İstanbul 2011 etkinliği çerçevesinde, Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi ve Avrupa Yakası’nda İstinyePark olmak üzere iki farklı noktada özel ürün tanıtımları ve eğlenceli aktiviteler ile etkinlik alanlarında konuklarını karşılayacak.
Dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON’un, “The Black Eyed Peas” grubunun vokali, ünlü şarkıcı Fergie ile gerçekleştirdiği yepyeni bir proje sonucu ortaya çıkan Outspoken Intense by Fergie EDP keyifli aktiviteler ile tanıtılıyor olacak. Parfümün yaratılış öyküsünün her aşamasında aktif rol Fergie, “Sahneye çıktığımda kendimi özgürce ifade etmek isterim . Outspoken Intense bu anları özel kılan çarpıcı bir parfüm!” diyerek bu parfümü kendi sözcükleri ile tanımlıyor. Yıldız meyvesi ve sürükleyici çarkıfelek çiçeğinin misk kokuları ile çekici bir karışımını sunan Outspoken Intense by Fergie EDP, meyveli-çiçeksi notaların misk ile çekici birleşimi ile o geceyi etkisi altına alacak.
Güzellik dünyasına yön veren AVON, Ekim 2011 tarihinde, Türkiye’de ilk defa satışa sunacağı SuperShock Max Maskara’yı da FNO ziyaretçileri ile buluşturuyor olacak. Ünlü makyaj sanatçısı Ali Rıza Özdemir, 2011-2012 Sonbahar-Kış Sezonu makyaj trendlerini yansıtan makyaj uygulamaları gerçekleştirecek.
Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek etkinliklere, 2011 yılında AVON’un güzellik kategorilerinin yüzü olan AZRA AKIN da katılarak sevenleri ile buluşuyor olacak.
İstanbul’un her iki yakasında AVON FNO standını ziyaret edenler, eğlenceli aktivitelere katılırken sürpriz hediyelerin sahibi olacak ve unutulmaz bir gece yaşayacak.

Swatch; 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında İstinye Park, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi mağazalarında sizleri bekliyor.
15 Eylül Akşamı Fashion's Night Out'a özel Swatch İstinye Park, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi mağazalarında % 20 indirim ve Facebook üyelerine özel bijuteri hediyesi sizleri bekliyor.
Etkinliğe katılan tüm Swatch mağazalarında Redbull ile enerjinizi doruğa çıkarırken, Swatch Bağdat cad. mağazasında ise Number One DJ performansı ile hareketli ve eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.

Batik; 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında İstinye Park Batik’e gelen herkes Ayşe Arman imzalı kataloglara sahip olmanın yanı sıra “Kombinasyon Bulmaca” oyunu ile renkli bir geceye şahit olacaklar…
Ayşe Arman’ın kombinlerini mağaza içinde kısa sürede bularak bir araya getiren ve Ayşe Arman gibi poz verenlere yaptıkları kombin hediye edilecek


Silk & Cashmere; Silk & Cashmere 15 Eylül Vogue Fashion's Night Out gecesi 18:00 - 00:00 saatları arasında Yeni Sezon ürünlerinde %20 indirim fırsatı sunuyor.
Silk & Cashmer, Vogue Fashion's Night Out kapsamında Süpriz çekiliş, hediyeler ve ikramlar ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Flo: Origami Sanatçısı Mustafa Kavici, Fashion’s Night Out’a özel olarak İstinye Park FLO mağazasının vitrinini kâğıtlardan yaptığı rengârenk özel ayakkabılardan tasarlayacak.
15 Eylül Perşembe günü 17.00-24.00 saatleri arasında İstinye Park FLO mağazasına gelenler kâğıt katlama sanatı origami ile tanışma fırsatı bulacak. Origami Sanatçısı Mustafa Kavici ve eğitmenler eşliğinde kâğıttan ayakkabı yapma deneyimini yaşayacak olan müşterilere kendi yaptıkları kâğıt ayakkabılar hediye edilecek.

Atasay: Takıda modaya yön veren Atasay, 15 Eylül 2011 gecesi Vogue Türkiye’nin öncülüğünde bu yıl ikincisi gerçekleşecek Vogue Fashion Night Out’a, İstinyePark ve Bağdat Caddesi mağazaları ile katılıyor.
Bu geceye özel Atasay İstinyepark ve Bağdat Caddesi mağazalarında alışveriş yapan herkes pırlantalı ürünlerde yüzde 15 altında ise yüzde 10’a varan indirimlerden yararlanacak. Ayrıca Atasay Bağdat Caddesi ve İstinyePark mağazasından alışveriş yapan herkese bu geceyi unutulmaz kılacak özel Gümüş Şans Kolyesi’nin de sahibi olacak.
15 Eylül gecesi saat 24:00’e kadar açık olacak Atasay Bağdat Caddesi ve Atasay İstinyePark mağazalarında, Atasay’ın dünya modasını takip ederek hazırladığı tasarımları arasından kendi zevkinize uyacak bir modeli mutlaka bulacaksınız. Atasay, bu geceye özel şık ikramlar ve hediyeler ile mağazalarında sizleri bekliyor.

Desa: 15 Eylül akşamı 18.00-24.00 arası İstinyepark, Abdi İpekçi ve Suadiye Desa mağazalarını ziyaret eden ilk 50 kişi sürpriz hediyeler kazanacak.
Ayrıca DESA severler birbirinden şık çanta ve deri ceketlere, o geceye özel %20 indirimle sahip olabilecekler.


Colin's
Fashion’s Night Out kapsamında İstinyePark’taki mağazasında 75 TL’lik alışverişinize karşılık size 20 TL hediye edecek

Tommy Hilfiger
; Sezonu yepyeni bir Tarzla karşılamaya hazırmısınız. 15 Eylül Perşembe Vogue Fashion's Night Out heycanı heryeri sarmışken, 19:00 - 23:00 arası İstinyePark Tommy Hilfiger mağazasında thestylebyme blog yazarı ve moda editörü Ceylan Atınç sizler için Tommy Hilfiger sezon ürünleri ile yepyeni bir tarz yaratcak.  Yeni tarzınıza uygun makyajınız MAC profosyenel makyaj ekibi tarafından yapılıp çekilen profosyonel fotoğraflarınız Facebook ve theestylebyme blogunda yayınlanacak.
Katılanlar arasında thestylebyme blogunda yapılacak oylamada birinci secilen komb,n sahibi 500 TL değerinde Tommy Hilfiger hediye çeki kazanacak

Armani, Gucci ve Loro Piana: 15 Eylül 2011 tarihinde Armani, Gucci ve Loro Piana İstanbul İstinyepark ve Nişantaşı mağazalarında Vogue Fashion's Night Out'a özel % 20 indirim fırsatı.

Teknosa: 15 Eylül Fashion’s Night Out etkinlikleri kapsamında, Teknosa ve Moda Tasarımcıları Derneği işbirliğiyle hazırlanan elektronik atıklardan tasarlanan kıyafetler ve aksesuarlar Teknosa Exxtra İstinye Park mağazasında sergilenecek. Teknosa’nın elektronik atık ve çevre konusundaki çalışmaları paralelinde hayata geçirilen proje kapsamında kablodan elbise, çipli kolye, klavyeden bluz gibi sıra dışı tasarımlar görülebilecek.

Brandroom Nişantaşı, Istanbul, TurkeyEce Sükan ile stil önerileri, 20.00 - 22.00 arası Deniz Berdan ile enstalasyon gösterisi, Dünyaca ünlü Vera Wang, Marc Jacobs, Chanel, Hermes, Chloe, Judith Lieber, Aqua Di Parma, Agent Provocateur, Balenciaga’dan muhteşem kozmetik hediyeleri, Ünlü giyim markaları Lonchamp, Elie Tahari, Chloe, Nicole Farhi, Salvatore Ferragamo’dan göz alıcı armağanlar, World Travel Trip’den katılımcı mağazalarımızdan en yüksek harcama yapan "4 Çift 5 Yıldızlı MSC Magnifica Gemisi ile" ve "4 Çift Akdeniz'in İncisi Antalya Mardan Palace'da" seyahat etme şansı, Cielo Blush, San Pellegrino, Perrier, Redbull ve Illy’den müthiş ikramlar, Muhteşem perküsyon performansı, CHLOE şişesiyle fotograf çektirip VOGUE Dergi kapağı olma şansı ve Geceye özel sürprizler ile Brandroom Nişantaşı’na sizleri bekliyoruz!

Park Bravo; Vogue Türkiye Eylül sayısında, FNO için Vogue dergisi kağıt atıklarından yapılmış aksesuarları tasarlatan PBG Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Özçoban ile röportajına yer verdi.

"Park Bravo by Deniz Doğruyol" imzalı My Paper Art ürünlerinin geliri Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak. Siz de FNO'ya katılan Park Bravo, La Senza ve Nine West mağazalarına uğrayın, FNO'yu hatırlatacak güzel bir anı ile destek olun!


Inglot'un İstinye Park, City's veya Suadiye standına gelen tüm güzelllik ürünü meraklılarına, 50 TL ve üzeri alışverişlerinde çarpıcı renklerde oje ve ruj hediye!


Nine West Fashion's Night Out kapsamında yeni sezon ürünlerinden 2. Ürüne %30 indirim! Dahası ayakkabı ve çanta alışverişi yapan ilk 100 kişiye 3’lü Nine West seyahat çanta seti hediye!


Park Bravo Fashion's Night Out kapsamında Bağdat Caddesi-Suadiye mağazasında 2. Ürüne %30 indirim fırsatını kaçırmayın!

Kenneth Cole
Fashion's Night Out kapsamında City’s mağazasında ikinci ürüne %30 inidirm fırsatını kaçırmayın!

Panço Vouge " Fashion's Night Out " gecesine özel İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarımızda özel indirimler , hediyeler ve süpriz etkinlikler sizleri bekliyor !
15 Eylül 16:00 - 24:00 saatleri arasında stil danışmanlarımız mağazalarımızda çocuklarımızı özel seçtikleri kıyafetler ile giydiriyor ve kırmızı halı önünde fotoğrafları çekildikten panço facebook sayfasında yayınlanıyor olacak.
Ayrıca sadece 16:00 - 24:00 saatleri arasında her 100 TL lik alışverişe anında 50 TL' lik daha alışveriş hakkı kazanacaksınız

Arçelik; FNO gecesinde Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’ndaki standlarına, sizleri Telve ile bol köpüklü bir Türk kahvesi içmeye davet ediyor.

Gusto: FNO gecesinde Erenköy ve Nişantaşı Gusto Mağazalarına Davetlisiniz.
Fashion's Night Out Gecesinde Ametist Klarnet Başlisi'nin Canlı müzik performansı sergileyeceği bu özel gecede Gusto yeni sezon koleksiyonları Erenköy ve Nişantaşı mağazalarında %30 indirimle satışı yapılacaktır.

Nokia:  Fashion’s Night Out etkinlikleri kapsamında, Bağdat Caddesi veya İstinye Park'taki Nokia Shop'lardan cep telefonu alan herkese Fashion's Night Out'a özel renkli kılıflardan biri hediye edilecektir.

Zen Diamond Bağdat Caddesi-Erenköy mağazasına bekliyoruz! Mağazamızın kapıları Vogue Fashion’s Night Out’a özel olarak gece 24:00'e dek açık…Bu gece yapacağınız tüm alışverişler %30 indirimli!
Vitrinimizin önü saat 18:00'den itibaren poz vereceğiniz eğlenceli bir fotoğraf alanına dönüşüyor. Zen Diamond Style fotoğraf noktasında poz vermeyi unutmayın! İsterseniz Zen Diamond mücevherlerinden dilediğinizle kameranın karşısına geçin, stilinizi fotoğrafa yansıtın.


Damat ADV Tween : Bu akşam Damat Tween FNO'a özel ikramlarımızın yanında pek çok sürpriz etkinlik de sizleri bekliyor olacak!
Öncelikle FNO akşamına özel mağaza konseptimizle sizlerin karşısına çıkacağız. Bununla da kalmayıp İstinyePark'taki mağazamızda gerçekleştireceğimiz ilginç ve şaşırtıcı gerilla aktivitemizle geceye yeni bir soluk katmaya hazırlanıyoruz! Bağdat Caddesi mağazamızda ise kendinizi bir Gala Gecesi'nde gibi hissedebilirsiniz.
İstinyePark, Nişantaşı, Nişantaşı City's ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarımız gece 00.00'a kadar açık kalacak. Sadece FNO akşamına özel yeni koleksiyonlarımızda %25 indirimden de yararlanabileceksiniz

H&M ;  İstinyePark H&M mağazasında Vogue Türkiye moda editörü Konca Aykan stil önerilerinde bulunuyor. Gecede ayrıca 19:00'dan sonra kendi tişörtlerinizi tasarlayabilir, FNO için sınırlı sayıda üretilmiş çantalardan alabilirsiniz.
Vogue kapak kızı olmak, dj müzikleriyle alışveriş yapmak ve 100 TL üzeri alışverişlerde FNO için özel tasarlanmış fulara sahip olmak da mümkün.

Ramsey:
Fashion's Night Out 2011 kapsamında Ramsey İstinye Park’tan ‘sıfır’ atma kampanyası bu geceye özel sizleri bekliyor. Yani 989 TL’lik takım elbise alırsan ikinciye 98.90 TL, 139 TL’lik gömlekten ikincisini aldığında 13.90 TL ödeme fırsatı. (aynı faturadaki 2. ürün için geçerlidir)
Ayrıca Ramsey 2011/2012 Sonbahar-Kış sezonu ürünleriyle tanışma imkanı, Yeni ürün deneyimleri, Kreatif ekibimizin seçimleriyle yeni bir stille tanışma zamanı, Vitamin Bar’ımızdan sınırsız organik içecek ikramı, Tüm Ramsey tutkunlarını modanın gözde alışveriş partisi Fashion’s Night Out heyecanını İstinye Park mağazasında yaşamaya ve gecenin fırsatını yakalamaya bekliyor.



İlgili etiketler : Fno Türkiye 2011, Fashion’s Night Out, Fashion’s Night Out 2011, Alışveriş Festivali, İstinye Park Avm, Etkinlikler, Organizasyon, Katılan Markalar, Kampanyalar, Eğlenceler, Fırsatlar, Fashion’s Night Out Etkinlikleri,

Kampanya Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Eylül 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Eylül 2011
  • Trafik

    : 6207

Benzer Kampanyalar