Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Erasta Fethiye AVM'de Depolar Petrol Ofisi'nde Doluyor!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 882 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3,38 puan almıştır.
Erasta Fehtiye Alışveriş Merkezi'nden alışverişe Yakıt Hediye...

9 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında Fethiye AVM’de faaliyet gösteren mağaza ve kiosklardan toplamda 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde Petrol Ofisi’nden 30 TL değerinde yakıt hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
. Kampanya 9 Mart 2020 saat 10.00 ve 15 Mart 2020 saat 22.00 arasında Erasta Fethiye AVM’de faaliyet gösteren mağaza ve kiosklardan yapılan alışverişlerde geçerlidir. Geçmiş tarihli fiş/faturalar kampanya kapsamına dahil değildir.
. Katılımcılar; belirtilen tarihler arasında toplamda 300 TL ve üzeri alışverişlerini gösteren fiş/fatura/e-faturalarını Erasta Fethiye AVM’de bulunan danışma noktasına getirerek kayıt yaptırdıktan sonran sonra; Petrol Ofisi’nden 30 TL değerinde hediye yakıt (akaryakıt/otogaz) almaya hak kazanacaklardır.
. Erasta Fethiye AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemlerine ait makbuzlar, bankalardan/atm’lerden alınan makbuzları, şans ve talih oyunu harcamaları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, kampanyaya dahil değildir.
. Kampanya süresince aynı katılımcı kampanyaya 1(bir) kez katılabilir ve 1 (bir) adet hediye kazanabilir. Katılımcılar, başkası adına kayıt yaptıramaz. Hediyenin bedeli ve hediye değişimi talep edilemez, paraya çevrilemez, iade edilemez.
. Kampanyaya, Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Gel. San. Ve Tic. A.Ş., UNITED Group UFS Güvenlik Hizmetleri A.Ş., UFS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. çalışanları ile Erasta Fethiye AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, tüzel kişiler ve 18 yaşından küçükler katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri verilmez. Erasta Fethiye AVM kampanyanın tarihinde ve işleyişinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
. Positive Card alan müşterilerin yüklenen yakıt hediyelerini kullanılabilmesi için kartın aktif olması şarttır. www.petrolofisi.com.tr adresine girerek online işlemler adımından veya sms yolu ile aktif hale getirebilirsiniz. Positive Card’ınızı SMS yolu ile aktif hale getirip şifre alabilmek için AKTIF yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında boşluk bırakarak 7627’ye kısa mesaj olarak göndermesi gerekmektedir. ÖRNEK AKTİFLEŞTİRME MESAJI: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ. Petrol Ofisi hediye yakıt (akaryakıt/otogaz) sadece Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt (akaryakıt/otogaz) alımlarında geçerli olacaktır ve nakde çevrilemez. Kampanyaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır. Kampanya kapsamında Positive Card başvuru formu genel şartları geçerlidir. Bu kampanya Erasta Fethiye AVM ve Petrol Ofisi’nin diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Stoklar tükendiğinde kampanya da sonlandırılır.
. Kampanyada kazanılan hediyelerin son kullanım tarihi 5 Nisan 2020’dir.



İlgili etiketler : Erasta Fethiye Avm, Erasta Fethiye Avm Kampanyaları, Erasta Fethiye, Petrol Ofisi, Hediye Yakıt,

Kampanya Sahibi

Erasta Fethiye AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mart 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mart 2020
  • Trafik

    : 882

Benzer Kampanyalar

  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL...
    17 Şubat 2024341 defa incelendi
  • Petrol Ofisi World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartı ile farklı günlerde 4 adet 500TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 130 TL'ye varan Yapı Kredi Pe...
    1 Ocak 20241138 defa incelendi
  • Total Petrol Total ve M Oil'de Bankkart'lılara 175 TL BanKart Lira Hediye

    Total ve M Oil'de Bankkart'lılara 175 TL BanKart Lira Hediye

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies veya M Oil istasyonlarında Bankkart ile farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ...
    1 Ocak 2024841 defa incelendi