Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Enduro Yıldızından Terracity'e Özel Gösteri

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1110 defa incelendi
  • Puan : star star star 46 incelemede 2,76 puan almıştır.
Dünya motosiklet yarışları takviminin en önemli duraklarından biri olan ve 2010 yılından beri Kemer’de düzenlenen Red Bull Sea to Sky için geri sayım başladı. 6-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak yarış öncesinde Enduro dünyasının en tanınan ve en yetenekli isimlerinden Güney Afrikalı  Red Bull sporcusu Brian Capper, 4 Ekim Salı günü TerraCity Alışveriş Merkezi’ne özel gösteri gerçekleştirecek.

6 Ekim Perşembe günü Plaj Yarışı ile başlayan heyecan, 7 Ekim Cuma Orman Yarışı ile devam edecek. Final gününde ise Tahtalı'nın zirvesine çıkılacak Dağ Yarışı sonunda 8 Ekim Cumartesi günü şampiyon belli olacak. Kemer’i sadece deniziyle turistlerin ilgisini çeken bir yer olmaktan çıkarıp dünyanın her yerinden enduro motosiklet tutkunlarını buluşturan bir mekana dönüştüren etkinlik, dünyanın en eğlenceli ekstrem enduro yarışı olarak anılıyor.

Geleneksel hale gelen etkinlik, hızla büyüyen Enduro motosiklet sporunun meraklılarını da bir araya toplayacak. Enduro ve motosiklet dünyasında birçok başarıya imza atan, şampiyonluklar yaşayan ve kariyerinin zirvesinde olan Brian Capper yarış öncesinde TerraCity Alışveriş Merkezi’nde bizlerle olacak.

4 Ekim Salı günü saat 19.00’da TerraCity Alışveriş Merkezi’nde Capper, izleyenlere aksiyon ve eğlence dolu anlar yaşatacak.




İlgili etiketler : Terracity, Terracity Etkinlikleri, Brian Capper,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1110